Avto-moto hiša Hlastec Tadej Hlastec s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2323/hlastecful-1465306075.png
Avto-moto hiša Hlastec Tadej Hlastec s.p.
Avto-moto hiša Hlastec Tadej Hlastec s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2323/hlastecful-1465306075.png 0 05 0

Povprečno od 7 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tadej Hlastec (+)

Tepanje 66a, Slovenske Konjice 3210, Slovenija

051 303716
amh.hlastec@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Avto-moto hiša Hlastec Tadej Hlastec s.p. se ukvarja s prodajo in posredništvom motornih vozil.

Odkup vozil

Zavedamo se, da želite za svoje vozilo primerno plačilo, zato smo vam pripravili enostaven in hiter postopek odkupa na lokaciji katera je vam najbližja.

Samostojna prodaja rabljenega avtomobila je težavna in zamudna, ker je potrebno veliko srečanj z osebam, ki so za vas popolni neznanci. Odkupna cena za vozilo pa običajno ni tako visoka kot ste jo določili pred samo prodajo in ste po opravljeni prodaji lahko celo razočarani.

V podjetju  Avto-moto hiša Hlastec Tadej Hlastec s.p. bomo poskrbeli, da boste s celotnim postopkom odkupa navdušeni in zadovoljni z predlagano ceno za vaše vozilo. Izkušena ekipa vam bo razložila celotni postopek odkupa vozila, da bo za vas prodaja enostavna in prijetna!

Pri ogledu vozila sledi krajši preizkus vozila, ki ga opravimo skupaj. Namen tega delovanja sistemov v vozilu. Po ogledu vozila se določi cena, ki vam jo ponudimo za takojšnje izplačilo v gotovini ali po želji stranke.

Cena se določi na podlagi sistema eurotax, stanju na tržišču, povpraševanju in naših izkušnjah. Ponujen znesek velja vsaj 1 dan ali po dogovoru, kateri je za nas zavezujoč.

Če se strinjate z ponudbo, potem steče naslednji postopek. Če ste fizična oseba, se podpiše pogodba o nakupu vozila, na podlagi katere takoj prejmete denar. Nato se skupaj odpeljemo na tehnični pregled ali na upravno enoto, kjer vozilo odjavimo iz prometa in vrnemo tablice. Ob tem dobite tudi izplačan neizkoriščen del vplačane zavarovalne premije ter cestnino, naredimo indifikacijo vozila na naše podjetje…

Poplačilo vašega leasinga in takojšen odkup vozila!

Tudi če je Vaše vozilo trenutno še v lasti leasinga to ni ovira, saj lahko vozilo odkupimo v dogovoru z Vami in leasingodajalcem. Možnost takojšnjega poplačila leasinga in prepis vozila. Postopek je zelo hiter ter enostaven mi poplačamo še odprte obveznosti, vam pa izplačamo razliko.

Ogled in nakup vozila je možen samo od uporabnika vozila. Če je lastnik fizična oseba se izkaže z osebnim dokumentom s sliko, pravne osebe pa z dokumenti podjetja, AJPES, žig, pooblastilo…

 

Prodaja

Ponudba rabljenih vozil po ugodni ceni.

Motorna kolesa

Odkupujemo in prodajamo tudi motorna kolesa.

Vir

  • Davčna številka:
  • 13617311
  • Ime podjetja:
  • Avto-moto hiša hlastec Tadej Hlastec s.p. prodaja in posredništvo
  • Občina:
  • Slovenske Konjice
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si