Avalon Romy, terapevtsko svetovanje, joga in meditacije, Romana Kos s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4937/avalonromyterapevtskosvetovanjejogainmeditacijeromanakossp5-1487082596.jpg
Avalon Romy, terapevtsko svetovanje, joga in meditacije, Romana Kos s.p.
Avalon Romy, terapevtsko svetovanje, joga in meditacije, Romana Kos s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4937/avalonromyterapevtskosvetovanjejogainmeditacijeromanakossp5-1487082596.jpg 0 05 0

Povprečno od 0 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Romana Kos (+)

Stari trg 37, Mokronog 8230, Slovenija

041 636 648
avalonromy@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Avalon Romy, Romana Kos s.p. iz Mokronoga vam nudi vodene tematske meditacije, Theta healing, Reiki tečaje, Medijstvo, jogo, individualne terapije, podporne skupine in še in še... Vse, kar potrebujemo za osebno duhovno rast in pomoč pri iskanju samih sebe...

Če očistimo UM z meditacijo ali katero koli pristno duhovno prakso, se naša ZAVEST vrne v izvorno, čisto stanje.

Nekateri se posvečajo tihi meditaciji, drugi meditirajo o določeni podobi, tretji imajo posebne molitve, spet drugi razvijajo odlike, nekateri so pozorni na dihanje, drugi na različne telesne občutke, nekateri pa se osredotočajo na Božje ime, kar velja za zelo božansko in sveto.

Vse meditacije so namenjene temu, da nam očistijo srce in pripeljejo naš um v naravni položaj. Naša zavest je izvorno čista, večna ter polna zavedanja in blaženosti. Zdaj pa je prekrita in skaljena zaradi številnih napačnih predstav, želja, hrepenenj in negotovosti o tem, kaj si želimo in česa ne. »Sem moški, ženska, Američan, Južnoameričan, Indijec, Pakistanec, Rus, Afričan.« Vse to je telesno pojmovanje.

Drugi primer je ogledalo. Ko pogledamo vanj, vidimo sebe. Kaj pa, če ga na stotine let ne bi očistili? Prekrito bi bilo z neštetimi sloji prahu in umazanije. Če bi pogledali v tako ogledalo, bi videli samo nabrano nesnago in bi si mislili: »To sem jaz!« Če pa bi ga očistili, bi počasi zagledali svojo podobo. In ko bi bilo ogledalo popolnoma čisto, bi videli, kdo smo. To je namen meditacije in molitev, to je namen duhovnosti. Tako očistimo svoje srce in življenjski slog, da lahko zares neposredno izkusimo svoje bistvo, ki je večno ter polno zavedanja in ljubezni.
(Radhanath Svami)

 

Storitve

  • Davčna številka:
  • 76479625
  • Ime podjetja:
  • Avalon Romy, terapevtsko svetovanje, joga in meditacije, Romana Kos s.p.
  • Občina:
  • Mokronog
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si