Atelje 23, oblikovanje notranjih prostorov

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/497/atelje-23-oblikovanje-notranjih-prostorov(1)-1457447253.jpg
Atelje 23, oblikovanje notranjih prostorov
Atelje 23, oblikovanje notranjih prostorov https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/497/atelje-23-oblikovanje-notranjih-prostorov(1)-1457447253.jpg 0 05 0

Povprečno od 34 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Mojca Boh (+)

Topniška ulica 33c, Ljubljana 1000

041 796 760
boh.mojca@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Atelje 23, Mojca Boh s.p., iz Ljubljane ponuja oblikovanje hiš, stanovanj in poslovnih prostorov.

Pod nazivom poslovni prostor razumemo različne prostore od trgovin, gostinskih lokalov, lekarn, zobnih ambulant do proizvodnih delavnic in skladišč. Vsako od teh zahteva specifično opremljanje glede na namen, za kaj bomo poslovni prostor uporabljali. Tudi pri opremljanju teh prostorov lahko uporabimo neizmerno domišljijo, kar pa ne pomeni, da prostor ne ostane funkcionalen.

Potrebno je upoštevati tudi želje zaposlenih oseb, ki bodo tam delale, da jim bo prijetno. V primeru trgovin in razstavnih prostorov pa poskrbeti, da bo do izraza prišel izdelek, ki ga prodajamo, ter, da se bo kupec hitro znašel in dobil čim več informacij.

Odlična arhitektura in brezkompromisno moderno oblikovanje sta del vsega, kar počnemo, od risbe in skic pa vse do zadnjih podrobnosti. Les je vsestransko uporaben material, ki ga lahko svobodno oblikujemo. Dobro oblikovana lesena hiša je kot umetniško delo.

 

LES

Različne strukture površine lahko ustvarijo vsestranske rešitve za notranjo ureditev hiš. Les se lahko poljubno pobarva, lahko pa se premaže samo s čebeljim voskom, tako da obdrži naravni videz. Les je tudi enostavno kombinirati z drugimi materiali. Notranje stene so lahko obložijo tudi z mavčnimi ploščami. Tudi naravni kamen je odličen element za združevanje z lesom. Pri oblikovanju notranjosti lahko uporabljate popolno svobodo oblikovanja. uporabi več generacij.

  • Davčna številka:
  • 55731341
  • Ime podjetja:
  • Atelje 23, oblikovanje notranjih prostorov, Mojca Boh s.p.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si