ASL, multimedijske storitve, Anže Zupančič s.p., Portorož

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5775/aslmultimedijskestoritveanzezupancicspportoroz1-1495106450.jpg
ASL, multimedijske storitve, Anže Zupančič s.p., Portorož
ASL, multimedijske storitve, Anže Zupančič s.p., Portorož https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5775/aslmultimedijskestoritveanzezupancicspportoroz1-1495106450.jpg 0 05 0

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Anže Zupančič (+)

Pacug 40, Portorož 6320, Slovenija

070 844 588
info@asl.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Naša ekipa ASL že vrsto let zvokovno, svetlobno in vizualno podpira različne prireditve. Kos smo manjšim in največjim izzivom, kjer naše znanje, izkušnje, prilagodljivost in čut za kakovostno izvedbo zaupanih del pridejo do izraza. Izkušnje smo si pridobivali doma, znanje pa pokazali vsepovsod po svetu. V ponos nam je, da smo sodelovali na prireditvah že prav na vseh kontinentih, še bolj pa, da smo povsod vnovič dobrodošli.

Razpolagamo z lastno opremo kot tudi znanjem. Kombinacija obeh je ključna za vrhunsko izvedbo prireditve, k čemur težimo. Še tako dober tehnik brez kakovostne, preverjene opreme ne more zagotoviti brezhibnosti izvedbe prireditve. Enako velja obratno.

Vsakemu naročilu se v celoti posvetimo. Predhodno opravimo ogled prireditvenega prostora, konfiguriramo opremo glede na zahteve programa, prostora in želje naročnika. Najraje delamo presežke. Ti nas še posebno motivirajo in definirajo.

Vemo, da je posamezni dogodek neponovljiv. Ne delamo razlik med manjšimi in večjimi projekti. Vsakemu se posvetimo z enako energijo.

Zaupate nam lahko tudi izvedbo celovite organizacije dogodka. V primeru, da je dogodek zaprtega tipa, pomagamo pri izboru lokacije, selekciji nastopajočih, pripravimo program, priskrbimo catering po vaši želji, ...

V primeru, da je dogodek odprtega tipa, nam lahko zaupate tudi promocijo dogodka.

V sodelovanju s patnerji vam lahko zagotovimo odre, strehe, šotore, varnostno službo, prenosne sanitarije,...

Danes ima podjetje dva sedeža: enega v Sloveniji, od koder pokrivamo domači teren – Slovenijo in Hrvaško, Italijo, Avstrijo, Nemčijo;  drugega pa  v Španiji, od koder pokrivamo Francijo, Portugalsko, bližnji del Afrike in Kanarske otoke.


Storitve


Reference

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 56625502
  • Ime podjetja:
  • ASL, multimedijske storitve, Anže Zupančič s.p.
  • Občina:
  • Portorož
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si