AS Strnad fasaderstvo in slikopleskarstvo

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/310/as-strnad-fasaderstvo-in-slikopleskarstvo (4)-1456749967.jpg
AS Strnad fasaderstvo in slikopleskarstvo
AS Strnad fasaderstvo in slikopleskarstvo https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/310/as-strnad-fasaderstvo-in-slikopleskarstvo (4)-1456749967.jpg 0 05 0

Povprečno od 16 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Primož Strnad (+)

Podlipa 24, Podlipa 8361

031 818 850
strnadprimoz@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki


AS Strnad fasadarske in slikopleskarke storitve temeljijo na dolgoletnih izkušnjah in so na visoki kakovostni ravni.
Uporabnost, kakovost, izgled. To so stvari, ki so pri hiši temeljnega pomena. Za mnoge je izdelava fasade eden izmed najbolj težko pričakovanih del pri izgradnji hiše, saj ogromno pripomore k končnem videzu samega objekta.

Zunanji videz pa ni vse, kar pridobimo z izdelavo fasade. Mineralne volne in polistireni, ki se vgrajujejo predstavljajo oviro prehajanju toplote iz objekta, so termo izolatorji. Zaključni ometi pa služijo kot hidroizolacija. Zato fasada predstavlja še mnogo več kot le zunanji videz.


Prav zaradi tega je še kako pomembno izbrati ustrezne in dovolj kakovostne materiale, katere naši dobavitelji gotovo zagotavljajo.
Pravilna izdelava fasade je verjetno še bolj pomembna kot izbira materiala ali vrste fasade.
Izdelujemo fasade vseh tipov, za večje in manjše objekte. Strokovno vam bomo svetovali pri izbiri materialov, barv in dodatkov, da bo vaša hiša resnično postala topel in prijeten dom.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 26765110
  • Ime podjetja:
  • AS Strnad fasaderstvo in slikopleskarstvo, Primož Strnad s.p.
  • Občina:
  • Novo mesto

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si