Artisk, tiskarna za vse in vsakogar

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/584/artisktiskarnazavseinvsakogar87651-1489141282.jpg
Artisk, tiskarna za vse in vsakogar
Artisk, tiskarna za vse in vsakogar https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/584/artisktiskarnazavseinvsakogar87651-1489141282.jpg 4.5 05 1

Povprečno od 248 ocen

Vaša ocena

Kontaktne osebe
Aleksander Rožman (+)
Branka Gregl (+)

Ulica bratov Gerjevičev 3, Dobova 8257

07 4522202
041 402 971
artisk@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

 V Artisku vam ponujamo kakovosten potisk tekstila z različnimi tehnologijami: sitotisk, preslikači, flok in fleks folija, na voljo pa vam je tudi širok asortiman digitalnega tiska, offset tiska, reklamnih napisov ter promocijskih daril.

Jumbo panoji

Ponujamo vam zakup jumbo stojal na več lokacij v posavski regiji.

 

Digitalni tisk

Tisk največ do formata A3+ (32x48cm)

Razlika med digitalnim tiskom in klasičnim (offset) tiskom

Digitalni tisk je novejša tehnika tiskanja. Za razliko od klasičnega (offset) tiska, pri digitalnem tisku ni potrebna klasična tiskarska priprava (poskusni odtisi, osvetljevanje filmov, montaža in tiskarske plošče).

Digitalni tisk ima pred klasično tehniko tiskanja številne prednosti:

 • krajši roki izdelave,
 • ugodnejša cena pri nižjih nakladah,
 • ni potrebno sušenje barv,
 • tisk na široko paleto materialov (različni papirji in kartoni do 300 g, nalepke,...),
 • plakati, letaki,
 • vizitke, razglednice, voščilnice,
 • knjige, prospekti, revije, zloženke, brošure,
 • kuverte, mape,
 • razglednice,
 • diplomske naloge, priznanja, potrdila,
 • vstopnice, akreditacije, izkaznice,
 • samolepilne etikete (vinske etikete, deklaracije,...).

 

Reklamni napisi

V Artisku posvečamo veliko pozornost izdelavi reklamnih tabel in napisov visoke kakovosti.

Pri izdelavi uporabljamo široko paleto materijalov in tehnik. Z lahkoto izdelujemo napise in table velikih formatov, svetlobne table in napise, stenske grafike.

Naš digitalni tisk širokega formata omogoča barvno grafiko visoke ločljivosti za vašo predstavitev. Naše rešitve svetlobnih in navadnih tabel lahko uporabite v številnih oblikah poslovanja in izgradnji vaše blagovne znamke.

 

Offset tisk

Če imate namen tiskati večje naklade tiskovine (od cca. 500 naprej), potem je offset tisk najbolj primerna oblika tiskanja za vas.

Offset tisk je tehnika tiska na klasičnem tiskarskem stroju z uporabo tiskarskih plošč.

Uporabljamo ga, kadar želimo tiskati večje količine tiskovin, pri tisku fotografij visoke kvalitete ali ko želite tisk na nestandardne površine.

Zaradi višjih začetnih stroškov se ne uporablja za tisk manjših naklad. Prednost offset tiska se pokaže prav pri velikih nakladah: offset tisk je bistveno cenejši od digitalnega ker se začetni stroški razdelijo. Seveda, ni treba pozabiti tudi na izjemno kvaliteto odtisa ki jo ponuja offset tisk.

V ARtisku vam nudimo offset tisk na različnih tiskovin kot so koledarji, letaki, katalogi...

 

Avtografika

"Potiskani avtomobili" so vrhunski "mobilni bilboardi" vašeg podjetja. Z našim tiskom in montažo, bo vaše vozilo na cesti že v dveh dneh, pripravljeno za prenašanje vašeg sporočila kamor koli greste.

Naše grafike so zaščitene pred bledenjem in praskami z UV laminacijo, katera življensko dobo grafike še dodatno podaljša.

 

Tisk na tekstil

V Artisku vam ponujamo tudi kakovosten potisk tekstila z različnimi tehnologijami: sitotisk, preslikači, flok in fleks folija...

Na voljo vam je širok asortiman tekstilnih izdelkov različnih proizvajalcev. Če ste izdelke že nabavili, vam potiskamo tudi njih.

Potiskamo lahko vse tekstilne izdelke: majice, kape, delovne obleke itd. 

Lahko natisnemo vaš logotip, reklamno sporočilo, več barvno grafiko, celo fotografije. Potiskani tekstilni izdelki so priročna darila za obletnice, rojstne dneve, priložnostne proslave...izbira motivov je velika, meja je samo vaša in naša domišljija...

 

Promocijska darila

Med poslovnimi darili vam ponujamo širok izbor daril na katere natisnemo vaš logotip (vžigalniki, obeski, svinčniki, dežniki, trakovi za okoli vratu, ure, poslovni dnevniki...)

Oglejte si naše kataloge poslovnih daril TUKAJ.

 

Grafično oblikovanje

Grafični oblikovalci v Artisku smo zavezani visokim standardima in sodobnim trendom grafičnega oblikovanja. Z našimi izkušnjami, znanjem in zagnanostjo, za vas bomo ustvarili vizualne podobe katere bojo jasno prenašale vaše sporočilo željenem auditorijumu.

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
07:30 - 15:30
Torek
07:30 - 15:30
Sreda
07:30 - 15:30
Četrtek
07:30 - 15:30
Petek
07:30 - 15:30
Sobota
-
Nedelja
-
 • Davčna številka:
 • 12648671
 • Ime podjetja:
 • Artisk - Rožman Aleksander, s.p.
 • Občina:
 • Brežice
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Natančni, prilagodljivi

  ,

  4.5 4.5 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  S podjetjem sodelujem že nekaj časa. Svoje delo opravijo dobro in na rok, Priporočam
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si