Armat, energetska sanacija objektov

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/218/logo-armat-1456396953.jpg
Armat, energetska sanacija objektov
Armat, energetska sanacija objektov https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/218/logo-armat-1456396953.jpg 0 05 0

Povprečno od 254 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Tjaša Repše (+)

Krmelj 37a, Krmelj 8296

07 3933410
07 3933419
armat@armat.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Armat d.o.o. iz Krmelja, in poslovnima enotama v Novem mestu in skladiščem v Krmelju, ki se ukvarja s kakovostnim projektiranjem in izvedbo montažnih objektov, je bilo ustanovljeno leta 1993. V 23-letni zgodovini se je obseg naše proizvodnje in dejavnosti uspešno razširil, zato lahko danes na trgu ponudimo vrhunske rešitve, kot so: jeklene konstrukcije, fasadni elementi, strešne kritine, oblikovanje pločevin, nadstreški za avtomobile in mnogo drugih spremljajočih dejavnosti, ki jih nudi proizvodni program.

 

ArtDesign

Na trgu obstaja cela vrsta sistemov obešenih ali prezračevanih fasad, ki se razlikujejo po tipih fasadnih oblog, podkonstrukcij in po različnih načinih pritrjevanja. Bistvo teh fasad je, da je med izolacijo in končno fasadno oblogo prezračevalni kanal, po katerem se zrak lahko izmenjuje. Torej fasada prezračuje stavbo, kar z vidika izolativnosti in bivalnega ugodja pomeni prednost pred ostalimi rešitvami.

Produkt ArtDesign je v celoti plod lastnega znanja in pomeni celostno rešitev, ki zajema projektiranje, konstruiranje in izdelavo vseh konstrukcijskih elementov in elementov ovoja fasade, v lastni proizvodnji. Po dogovoru pa seveda tudi montažo.

Poleg osnovnih prednosti prezračevanih fasad so ključne lastnosti fasade ArtDesign tudi prilagodljivost naročnikovim in oblikovalskim zahtevam, montaži “na klik” brez vijačenja, visoki stopnji predfabriciranosti in posledično hitrosti in natančnosti izvedbe ter zelo dolgi življenjski dobi.

 

Energetska sanacija objektov

Specifika časa, ki ga živimo, se pri gradnji in obnovi objektov izraža v težnji k trajnostnim rešitvam, ki vodijo k čim večji energetski učinkovitosti objektov in hkrati njihovi estetiki, ki poudarja dovršenost in individualnost. Fasada je tisti element vsakega objekta, ki ustvarja prvi vtis o njem. Pri razvoju fasadnih sistemov poleg tehnološke in vizualne dovršenosti, dajemo velik poudarek trajnemu zadovoljstvu kupca. Pri načrtovanju je naše vodilo poudariti pozitivne lastnosti vgrajenih materialov, z upoštevanjem zakonitosti stroke. S pravilno uporabo vgrajenih materialov in njihovo kombinacijo, pa dosegamo vrhunske vizualne učinke in maksimalno življenjsko dobo.

 

Nadstreški za avtomobile

Nadstreški za avtomobile morajo biti visoko funkcionalni in ponuditi popolno zaščito pred različnimi vremenskimi vplivi, kot so toča, dež, sneg, sonce itn. Izdelani morajo biti iz kakovostnih materialov z dolgo življenjsko dobo in maksimalno odpornostjo na zunanje vplive. Poleg tega je zelo pomembno tudi to, da so nadstreški za avtomobile estetskega videza in se primerno spojijo z okolico ter ne kazijo videza objekta, temveč pripomorejo k celostni zaokroženosti izgleda okolice.

 

Jeklene konstrukcije

Jeklo je zaradi vsestranske uporabnosti že stoletja eden izmed pomembnih materialov za gradnjo. Zaradi odličnih gradbenih, funkcionalnih, estetskih in tehničnih lastnosti navdušuje arhitekte, projektante in investitorje. Jeklene konstrukcije torej ponujajo širok nabor rešitev, ki prepričajo tako s funkcionalnostjo kot z estetiko.

V podjetju Armat d.o.o. se zavedamo vseh prednosti in uporabnih lastnosti , ki jih jeklo ponuja, zato skladno z veljavnimi standardi, na podlagi znanja in izkušenj ter z izrazitim posluhom za naročnika načrtujemo in izdelujemo jeklene konstrukcije.

 

Vir

Lokacije podjetja
Krmelj 37a, Krmelj 8296

ARMAT D.O.O., UPRAVA PODJETJA - Kočevarjeva ulica 2, Novo mesto 8000     07 3933410
ARMAT D.O.O., SKLADIščE V KRMELJU - Krmelj 37a, Krmelj 8296     07 8185160
  • Davčna številka:
  • 77264517
  • Ime podjetja:
  • Armat, trgovska, proizvodna in storitvena dejavnost d.o.o.
  • Občina:
  • Sevnica
  • Govoreči jeziki:
  • Nemščina, 
  • Slovenščina, 
  • Angleščina

Video

Ugodnosti

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si