Apartmajo Rajšp

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1389/apartmajorajsp1-1460986884.png
Apartmajo Rajšp
Apartmajo Rajšp https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1389/apartmajorajsp1-1460986884.png 0 05 0

Povprečno od 6 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Angela Rajšp (+)

Breznikova cesta 23, Benedikt 2234, Slovenija

02 7031028
031 829 614
apartmaji-jajsp@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Turistična kmetija Rajšp lahko najdete v osrčju Slovenskih goric, kjer sonce vzide hitro. Na mirni lokaciji, v objemu polj in gozdov, stoji hiša, v kateri so trije nadstandardno opremljeni apartmaji in so poimenovani glede na njihovo lego: Sončni vzhod, Sončni zahod in Sonce. V apartmajih si lahko skuhate po svojih željah in v miru brez naglice in stresa preživite dopust. Na kmetiji, ki je oddaljena za kratek sprehod, se lahko oskrbite z domačimi izdelki in si ogledate tudi kmečka opravila. Okolica je primerna za ležerne sprehode, nordijsko hojo, kolesarjenje, ribolov, itd. V bližini se lahko sprostite v zdraviliščih in termah, pozimi pa obiščete Mariborsko Pohorje.

Ponudbo apartmajske hiše zanimivo dopolnjuje obnovljen starejši objekt s krušno pečjo, teraso in sobico, ki je namenjena druženju in je primerna, če se odločite za najem apartmajev skupaj s prijatelji. Poskrbljeno je tudi za otroke, saj imamo dve gugalnici ter peskovnik. Ob hiši je tudi vodnjak, značilen za pokrajino Slovenskih goric, iz katerega lahko, predvsem v toplejšem obdobju leta, sami zajemate vodo in se z njo odžejate ali si v vročem poletnem jutru osvežite obraz.

 

Najem apartmajev

 • Sončni vzhod

(4-6 oseb)- Apartma Sončni vzhod meri 68 m2. Ima dve spalnici v nadstropju, v eni je francoska postelja, v drugi pa dve posamezni postelji (otroška sobica) in dve dodatni ležišči v pritličju, kopalnico s tušem, kuhinjo in dnevni prostor. Ta apartma ima tudi otroško posteljico z vsemi potrebnimi dodatki za vaše malčke. V kuhinji je hladilnik, steklo-keramična plošča in mikrovalovna pečica, aparat za kavo. Tukaj najdemo vse potrebne pripomočke za kuho. V dnevnem prostoru je televizija in sedežna garnitura, iz katere se da narediti še dve dodatni ležišči. Okna apartmaja so obrnjena proti vzhodu, tako da lahko zjutraj opazujete kako sonce počasi vzhaja in s svojimi žarki prebuja naravo.

 

 • Sonce

(4-6 oseb) Apartma Sonce meri 79m2. Ima dve spalnici s francoskima posteljama v nadstropju, ter dve dodatni ležišči v pritličju. Ta apartma ima tudi finsko savno za 2-4 osebe, kopalnico s kadjo, kuhinjo in dnevni prostor. V kuhinji je hladilnik, pečica in steklo-keramična plošča. Tukaj najdemo vse potrebne pripomočke za kuho. V dnevnem prostoru je televizija in sedežna garnitura, iz katere se da narediti še dve dodatni ležišči. Iz dnevnega prostora je možen prehod na letno teraso, ki je opremljena z mizo, 6 stoli in velikim senčnikom.

 

 • Sončni zahod

(4-6 oseb) Apartma Sončni zahod meri 68 m2. Ima dve spalnici v nadstropju, v eni je francoska postelja, v drugi dve posamezni postelji (otroška sobica) in dve dodatni ležišči v pritličju, kopalnico s tušem, kuhinjo in dnevni prostor. V kuhinji je hladilnik, steklo-keramična plošča in mikrovalovna pečica. Tudi tukaj najdemo vse potrebne pripomočke za kuho. V dnevnem prostoru je televizija in sedežna garnitura, iz katere se da narediti še dve dodatni ležišči. Okna apartmaja so obrnjena proti zahodu, tako da lahko ob večerih v miru in tišini opazujete kako sonce počasi zahaja in svojimi žarki umirja naravo.

 

Brezžični internet je na voljo brezplačno! Poleti je na voljo tudi bazen!

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 30618568
 • Ime podjetja:
 • Rajšp Angela - nosilka dopolnilne dejavnosti na kmetiji
 • Občina:
 • Benedikt
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si