Apartmaji Rožle

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/168/apartmaji-rozle-vila-triglav-turisticna-agencija-kranjska-gora (2)-1456301247.jpg
Apartmaji Rožle
Apartmaji Rožle https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/168/apartmaji-rozle-vila-triglav-turisticna-agencija-kranjska-gora (2)-1456301247.jpg 0 05 0

Povprečno od 11 ocen

Vaša ocena

Kontakt
ga. Petra (+)

Ulica dr. Josipa Tičarja 14, Kranjska Gora 4280

04 5881374
04 5881225
info@rozle.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V apartmajih Rožle v Kranjski Gori vam nudijo prijetne nastanitvene kapacitete, v njihovi turistični agenciji pa so na voljo ugodne letalske karte, organizirajo tudi turistične izlete in potovanja.  

Aparmajska hiša:
Apartmajska hiša Rožle stoji v središču Kranjske Gore s čudovitim razgledom na Julijske Alpe. Okoliška pokrajina nudi priljubljene destinacije za različne aktivnosti, kot so golf, kolesarjenje, pohodništvo in alpinizem, po celodnevnih aktivnostih na prostem pa se lahko sprostite v savni. Apartmaji različnih velikosti vključujejo brezžični internet in kabelsko TV z ravnim zaslonom, kuhinjsko nišo, jedilni kot, kopalnico s prho in stranišče. Nekateri apartmaji imajo tudi balkon.

 

Vila Triglav:
Vila Triglav stoji na robu Kranjske Gore, sredi snežnobelih vrhov gora, ki kipijo v modro nebo in kjer se vijugava gorska cesta počasi prične vzpenjati proti Vršiču. Obkroža ga čista narava s svežim planinskim zrakom, v njegovi bližini žubori kristalna Pišnica. Svojim gostom ponuja mnogo možnosti: od prijetnega oddiha po naporni službi do delovnih sestankov v čistem, sproščujočem okolju. 
Vila Triglav je sodobna, prijetna in izjemno ugodna, za goste, ki pričakujejo in zahtevajo več.


Turistična agencija:
Turistična agencija Rožle vam po zelo ugodnih cenah ponujamo letalske vozovnice, turistične aranžmaje vseh večjih organizatorjev turističnih potovanj. Še posebej zanimivo ponudbo imajo za ljubiteljem golfa, za katere so že pripravljene nekateri zanimivi programi (Dominikanska republika, Florida, Tunizija, Turčija...). Nudijo vam tudi smučarske aranžmaje na vseh znanih svetovnih smučiščih, če pa ste se odločili preživeti počitnice pri Rožletu, vam nudijo smučarsko šolo, ter smučarske vozovnice za vsa bližnja smučišča po zelo ugodnih cenah. V hiši Rožle najdejo prijazen dom tudi smučarski športniki z vsega sveta, za katere organizirajo celotni program treninga skupaj z vsemi prevozi in strokovnim vodstvom.

Vsi tisti, ki bi radi preživeli udoben in prijeten dopust v domačem vzdušju, bi radi rezervirali potovanje ali odšli igrat golf kjerkoli po svetu, se oglasite v apartmajih Rožle v Kranjski Gori.

Vir

 

 • Davčna številka:
 • 74638360
 • Ime podjetja:
 • Rožle G&M, d.o.o., podjetje za turizem, storitve, trgovino, Kranjska gora
 • Občina:
 • Kranjska Gora
 • Govoreči jeziki:
 • Italijanščina, 
 • Nemščina, 
 • Angleščina, 
 • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si