Apartmaji Koren

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/365/apartmaji-koren (1)-1456917891.jpg
Apartmaji Koren
Apartmaji Koren https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/365/apartmaji-koren (1)-1456917891.jpg 0 05 0

Povprečno od 5 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Domen Koren (+)

Slap 91, Slap 5271

040 217 213
apartmajikoren@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Sobe in apartmaji Koren se nahajajo v samem centru na Glavnem trgu v Vipavi. Ponujajo vam pet polno opremljenih apartmajev, ki se imenujejo po glavnih izvirih reke Vipave: apartma Podfarovž, apartma Za Tabrom, apartma Podskalca, apartma Pod Lipco in apartma V jami.

Poleg apartmajev so na voljo tudi tri sobe.

APARTMA PODFAROVŽ
V tem apartmaju je ena spalnica (dve ležišči), kopalnica, veža, polno opremljena kuhinja z jedilnico in dnevnim prostorom, kjer sta še dve ležišči (eno dodatno). Del tega apartmaja je tudi balkon z dvema stoloma in mizo. Od tu je prelep pogled na zadnje dvorišče in vrt, na stari vipavski grad ter na dijaške domove Škofijske gimnazije Vipava. Za vaše dobro počutje je na voljo tudi TV in fen, kakor v vseh ostalih apartmajih.

APARTMA ZA TABROM
Posebnost tega apartmaja so okrogle stopnice, ki vodijo iz dnevnega prostora do treh ležišč. Eno ležišče ja v majhni sobi, drugi dve postelji pa v drugem prostoru. V dnevni sobi pa je še eno normalno, ter eno dodatno ležišče. Vseh ležišč v tem apartmaju je torej pet. Ravno tako je tukaj kuhinja, kopalnica, TV, radio, jedilna miza... Dva metra od vhodnih vrat je balkon s pogledom na atrij, ki ga lahko gosti mirno uporabljajo.

APARTMA PODSKALCA
Spalnica za dva, kopalnica, kuhinja z dnevnim prostorom in balkon so glavni elementi tudi tega apartmaja. V dnevnem prostoru je na voljo raztegljiv kavč, ki lahko ponudi še dve dodatni ležišči za dva otroka. Potrebno je omeniti, da ima ta apartma največji balkon izmed vseh apartmajev ter da se tu sliši šumenje reke Vipave, kar ob poletnih večerih naredi to prijeten kotiček za ohladitev.

APARTMA POD LIPCO
Podobno kot pri zgornjih apatmajih ima tudi apartma "Pod lipco" spalnico za dva, kopalnico, popolnoma opremljeno kuhinjo z dnevnim prostorom ter še eno dodatno učno sobo, opremljeno s pisalno mizo in pisarniškim stolom. V dnevnem prostoru je eno normalno ter še eno dodatno ležišče, kar pomeni da v tem apartmaju lahko prenočijo štirje gosti.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 75739780
  • Ime podjetja:
  • Domen Koren - sobodajalec
  • Občina:
  • Vipava
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 84

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si