Apartmaji in sobe Jošt

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1379/apartmajiinsobejost10-1460975573.jpg
Apartmaji in sobe Jošt
Apartmaji in sobe Jošt https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1379/apartmajiinsobejost10-1460975573.jpg 5 05 1

Povprečno od 143 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Darinka Kovačič (+)

Bohinjsko jezero 183, Bohinjsko jezero 4265

051 357 463
apartma.jost@siol.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Apartmaje in sobe Jošt najdete v Stari Fužini v prelepem delu Bohinja. Do tja vodi glavna cesta, če pa se odpravite k nam preko Ribčevega laza, potem morate čez most in kmalu pridete v našo vas. Pot vas bo vodila naravnost, nato še nekaj metrov mimo trgovine Mercator, kjer zavijete desno čez most in pri gostilni Mihovc zavijete levo. Takrat boste že uzrli našo hišo. Težko jo boste zgrešili, saj je nekaj posebnega.

Ob lepem vremenu lahko pri nas v Bohinju preživite lepe počitnice. Lahko se sprehodite v naravo, le pihljaj (1 km) ste oddaljeni od jezera ali pa se povzpnete na Triglav, obiščete Bohinjske planine, planšarije…. Življenje planšarja boste lahko odkrivali tudi v Planšarskem muzeju, ki se nahaja v neposredni bližini naše hiše. Tam se lahko naužijete tudi domače bohinjske hrane.

Apartma in sobe

Kovačičevi (po domače Joštovi) oddajamo čez celo leto en apartma za 4 - 5 oseb in apartma za 2 - 3 osebe.


Pastirska koča Jelje, Pokljuka

Ste za nekoliko drugačen dopust? Odklopite vso tehnologijo, posvetite se svojim bližnjim in začutite naravo! Na planini Jelje, nedaleč od Bohinja, lahko najamete enkratno prenovljeno planšarsko kočo, kjer vas bo „motilo“ le ptičje petje. Čudovita pastirska pravljica na Pokljuki, ki bo očarala vse ljubitelje narave!

POZOR: Pastirska koča se nahaja na nadmorski višini 1300 m na samotni planini Jelje nad Bohinjem in je dostopna z avtom. Tu ni ne trgovin, ne gostiln, niti nočnih klubov. Na planini je le nekaj koč, v katerih so nekdaj živeli planšarji, sedaj pa so nekoliko prirejene potrebam sodobnega obiskovalca. Koča je fantastična, a jo priporočamo le „samozadostnim“ ljubiteljem neokrnjene narave.

Hiša je majhna in se oddaja samo v poletnih mesecih (okvirno od maja do oktobra). V pritličju je mini kuhinja ter „bivalni“ del z jedilnim kotom. Na kavču lahko prespita 2 osebi, v mansardi pa so še 4 ležišča. V hiški je tudi tekoča pitna voda, štedilnik na drva in plin. Električna energija se proizvaja s sončnimi celicami in ima 12V napetost. V kopalnici je topla voda. Interneta seveda ni. Ker je hiša oddaljena, morate živila prinesti s seboj. Najbližja trgovina je oddaljena 10 min vožnje.

Vse okoli koče se razprostirajo travniki in obširni gozdovi. To je enkraten kraj za vse pohodnike, kolesarje in gobarje, kot tudi za vse, ki bi radi enostavno lenarili in uživali v „pastirski pravljici“. Navdušene bodo tudi mlade družine.

Osnovni podatki:

Lokacija:                    Bohinj (planina Jelje), Gorenjska 

Tip nastanitve:          pastirska koča

Kapaciteta:                6 gostov

Obratovanje:             maj – oktober

Dodatna ponudba:   narava in mir


Cena je od 90,00 EUR dalje / glede na število oseb
 

 

 • Davčna številka:
 • 73531596
 • Ime podjetja:
 • Darinka Kovačič - sobodajalka, apartmaji in sobe Jošt
 • Občina:
 • Bohinj
 • Govoreči jeziki:
 • Italijanščina, 
 • Nemščina, 
 • Angleščina, 
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Lepi in ugodni apartmaji, za okolico pa itak ni potrebno zgubljati besed :) priporočam.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si