Apartmaji Akacijev izvir

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1782/ApartmajiAkacijevizvir-1462812903.jpg
Apartmaji Akacijev izvir
Apartmaji Akacijev izvir https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1782/ApartmajiAkacijevizvir-1462812903.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Vinko Vauhnik (+)

Nad izviri 18, Miklavž na Dravskem polju 2204

031 345 074
vinko.vauhnik@triera.net

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Apartmaji Akacijev izvir se nahajajo v starem delu Miklavža na Dravskem polju, med staro strugo reke Drave in energetskim kanalom Drava I. Apartmaji so bili zgrajeni leta 2011 in opremljeni leta 2013. Trenutno sta na voljo dva apartmaja v velikosti vsak po 100m2 bivalne površine. Apartmaja imata v pritličju veliko dnevno sobo z jedilnico in kuhinjo, ter toaletni prostor. V mansardi pa kopalnico in otroško sobo ter spalnico. Prostora povezuje čudovita galerija, z veliko stekleno steno. Ležišča so štiri, možnost  dveh dodatnih v dnevnem prostoru.

Apartmaji Akacijev izvir ponujajo brezplačno izposojo koles in brezplačen brezžični internet. Smučišče Pohorje je oddaljeno približno 9 km.

 

Vodeni izleti:

Za vas nudimo vodene izlete in oglede po Sloveniji v Slovenskem, Nemškem, Angleškem ali Ruskem jeziku. Sestavimo vam aranžma, ki bo odgovarjal vašim zahtevam in željam. Razvajali vas bomo z lepotami Slovenije, kulinaričnimi dobrotami in ne bomo pozabili na vaše zdravje, zagotovili vam bomo maksimum gibanja in sproščanja v naravi. Za vsakega se bo našlo nekaj, le zaupati nam morate vaše želje in potrebe, mi pa se bomo potrudili, da vam ustrežemo.

 

Vodeni izleti po Sloveniji, Avstriji, Hrvaški, Madžarski in Italiji

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 85686115
  • Ime podjetja:
  • Vauhnik Vinko - nosilec dopolnilne dejavnosti na kmetiji
  • Občina:
  • Miklavž na Dravskem polju
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si