Apartma in gradbena dela Marko

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1715/apartmamarkovbohinju1-1462515550.gif
Apartma in gradbena dela Marko
Apartma in gradbena dela Marko https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1715/apartmamarkovbohinju1-1462515550.gif 0 05 0

Povprečno od 20 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Marko Grm (+)

Srednja vas v Bohinju 60, Srednja vas v Bohinju 4267

031 325 418
markogrm4@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Apartma Marko se nahaja v Bohinju sredi vasi Srednja Vas, ob potoku Ribnica ter pod cerkvijo sv. Martina. Od trgovine in domače gostilne smo oddaljeni le 150 m. Apartma je v drugem nadstropju v novozgrajeni stanovanjski hiši. Ima kuhinjo, kopalnico ter dve sobi z balkonom.

Samo nekaj minut potrebujete od hiše do obale Bohinjskega jezera, kjer se lahko poleti kopate, sončite, vozite s čolnom, lovite ribe in uživate v drugih poletnih aktivnostih. Pozimi pa je tudi do spodnje postaje Žičnice Vogel prav blizu. V smučarskem centru Vogel lahko uživate v smučanju v prekrasnem naravnem ambientu. Naši apartmaji in sobe so tudi idealno izhodišče za številne sprehode v naravo in planinske izlete. Obkroža nas Triglavski narodni park z Bohinjskim jezerom.

Želimo da se pri nas res sprostite, uživate, doživite prijetno izkušnjo počitnic in pridobite novo voljo za vsakodnevne izzive. Lepo vas pozdravljamo!

Cenik

 
Gradbena dela:

Poleg apartmajev se ukvarjamo tudi z gradbenimi deli.

Naročnika že od samih začetkov postavljamo na prvo mesto in za njega izvajamo vse vrste gradbenih del.

Na podlagi načrtov vam projekt izvedemo skladno z dogovorjenimi roki. Svetujemo vam pri izbiri materialov in načina vgradnje. Svetujemo v prid naročnika, saj je zadovoljstvo naročnika nad izvedenimi deli za nas izredno pomembno.


Vir

  • Davčna številka:
  • 39899977
  • Ime podjetja:
  • Splošna gradbena dela Marko Grm s.p.
  • Občina:
  • Bohinj
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2019 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si