AP Avto d.o.o., poslovni najem vozil Koper

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3854/apavtoposlovninjamevozilkoper56789-1476084967.jpg
AP Avto d.o.o., poslovni najem vozil Koper
AP Avto d.o.o., poslovni najem vozil Koper https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3854/apavtoposlovninjamevozilkoper56789-1476084967.jpg 0 05 0

Povprečno od 244 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Sebastjan Dvojmoč (+)

Ulica 15. maja 15, Koper 6000, Slovenija

040 335 555
info@apavto.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Ap avto iz Kopra zna znižati stroške voznega parka v vašem podjetju. Najemite vozilo in vaš edini strošek bo gorivo. Če z vašim avtom obtičite na cesti je vaš avtomobil vaš problem, z nami je to drugače.

V času gospodarske krize se vse več podjetij zaradi racionalizacije stroškov odloča za zunanjega upravljalca vozil oziroma voznega parka. Naša storitev v podjetju AP avto iz Kopra je unikatna v Sloveniji in vam omogoča prihranke na več področjih v podjetju.

Naše prednosti so:

 • Za vsa vozila v našem upravljanju boste prejeli le en zbirni račun mesečno, kjer bodo navedene posamezne postavke ločeno; to poenostavi knjigovodstvo, olajša vodenje stroškov in obračun bonitet.
 • Strošek mesečnega najema se skozi celotno najemno obdobje ne spreminja.
 • Razbremenili se boste skrbi in časa, ki ste ga do sedaj namenili upravljanju voznega parka in temu namenjene človeške in predvsem finančne vire uporabili v primarno dejavnost podjetja.
 • Namen produkta je podjetju privarčevati denar in čas, potreben za nakup in oskrbo vozil ter zaposlenim zagotoviti varnost na poti.
 • Polni poslovni najem vozila vam omogoča izven bilančno vodenje obveznosti, s čimer ne omejujete kreditnega potenciala, ki ga potrebujete za svoje investicije. Hkrati pa fiksna mesečna najemnina predstavlja bilančni odhodek, ki vam znižuje osnovo za obračun davka na dobiček.
 • V primeru operativnega, poslovnega najema se bilance ne bremenijo z dolgoročnimi obveznostmi. Obrok se v celoti obravnava kot strošek, strošek amortizacije pa bremeni najemodajalca. To pomeni, da ostaja najemojemalcev potencial za najemanje kreditov pri bankah nedotaknjen.

 

Fleet management

Svetujemo vam pri optimizaciji (obseg, segmentacija vozil, pravilniki, ekonomski učinki) vašega voznega parka.

V skladu z vašimi pričakovanji in potrebami vam na podlagi svojih bogatih izkušenj iz področja avtomobilizma svetujemo najboljši nakup na avtomobilskem trgu v danem trenutku.

Zaradi našega uspešnega dela in sodelovanja z vsemi proizvajalci vozil so posredno tudi vam odprti najugodnejši nakupni kanali, kar ima zelo pomembno vlogo pri obračunu bonitet uporabnikom.

Ves čas najemnega obdobja smo z vami v stiku preko intraneta: tako skrbimo, da so vaša vozila vedno brezhibna in redno servisirana. Med najemnim obdobjem spremljamo obrabo vozil in vas vnaprej obvestimo o servisnih posegih. Za vas uredimo vse potrebno na zavarovalnicah, servisih in vulkanizerstvih.

V primeru nesreče ali okvare vozila uredimo pomoč na cesti in vam takoj posredujemo novo vozilo, da lahko nadaljujete Vse skrbi okoli vozil prepustite nam; tako vam ostane več časa ter finančnih in človeških virov za opravljanje vaše osnovne dejavnosti.

 

Zavarovanje vozila

Vsa vozila so osnovno in polno kasko zavarovana, vključno z zavarovanjem oseb (AO+) in sicer z 1% odbitno franšizo.

 

Servisno vzdrževanje

Vključeni so vsi redni in občasni (izredni) servisni pregledi po specifikacijah in navodilih proizvajalca. Vključen je tudi potrošni material, ki je posledica normalne obrabe vozila (zavorne obloge, brisalci stekel) v obdobju najema.

 

Pnevmatike

Vsa vozila so opremljena z letnimi pnevmatikami po specifikaciji proizvajalca.

Pnevmatike so predpisanih homologiranih dimenzij višjega kakovostnega razreda. Vse storitve povezane z rednimi in izrednimi servisnimi pregledi pnevmatik, menjava, centriranje in skladiščenje, so vključene v ceno.

 

Nadomestno vozilo

Vedno je na voljo brezplačno nadomestno vozilo istega razreda, ne glede na vzrok (redni servis, izredni servis, garancijsko popravilo, poškodbe).

 

Pomoč na cesti 24/7

Pomoč na cesti zagotovljena zagotavljamo s pomočjo svojih poslovnih partnerjev 24 ur na dan, 7 dni na teden v vseh državah EU, na Hrvaškem in v BiH, Srbiji in Črni Gori.

Povprečni odzivni čas od prejema zahteve za pomoč na našo številko do dostave nadomestnega vozila je dve-štiri ure, odvisno glede na to, ali ste v Sloveniji ali v kateri od držav EU.

 

Od vrat do vrat

Storitev v času servisa ali popravila pridemo iskat vozilo na sedež vašega podjetja, tako da ne izgubljate svojega dragocenega časa v servisnih delavnicah.

 

Vir

Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
08:00 - 20:00
Torek
08:00 - 20:00
Sreda
08:00 - 20:00
Četrtek
08:00 - 20:00
Petek
08:00 - 20:00
Sobota
-
Nedelja
-
 • Davčna številka:
 • 83922440
 • Ime podjetja:
 • AP Avto, trgovina, posredovanje, popravila, d.o.o.
 • Občina:
 • Koper
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina
 • Z vami že:
 • 79

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si