Anjanails, urejanje nohtov

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2022/anjanailsurejanjenohtovanjaklobasasp12-1463747540.jpg
Anjanails, urejanje nohtov
Anjanails, urejanje nohtov https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2022/anjanailsurejanjenohtovanjaklobasasp12-1463747540.jpg 5 05 1

Povprečno od 4 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Anja Klobasa (+)

Spodnja Voličina 114, Spodnja Voličina 2232, Slovenija

040 382 474
anja.klobasa@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Salon Anjanails iz Voličine bo poskrbel za vaše nohtke ob vsaki priložnosti (valeta, maturatski plesi, zabave, praznovanja, prireditve) in za urejene roke vsak dan.

 

V odnosu z ljudmi in v bližnjem stiku najprej opazimo, pogledamo in smo morda tudi nehote pozorni na dvoje. Najprej smo pozorni na obraz, predvsem oči, kamor že po pravilih bontona moramo pogledati svojega sogovornika. Tisto drugo, kar z lahkoto opazimo, pa so roke in s tem nohti našega sogovornika.

Kar pomislite – ko si podajamo razne dokumente in ostale papirje, ko primemo računalniško miško, tipkamo po tipkovnici, pišemo z nalivnikom ali s kretnjami rok predstavljamo svojo idejo ali mišljenje. Ali mar ni res, da takoj opazimo urejenost rok in nohtov našega sogovornika?

Dovolite nam, da vam v našem kozmetičnem salonu Anjanails, urejanje nohtov, Anja Klobasa s.p. pomagamo z manikuro, katere rezultate bodo vaši znanci, sodelavci, prijatelji in poslovni partnerji takoj opazili in občudovali. Manikura je proces, ki ga dame resda večkrat opravijo kar same na sebi, a je že tako, da imamo vendarle samo dve roki in namesto, da bi se sprostile in uživale v nastajanju nove oblike nohta, ste zaskrbljene in na koncu z živci od sekiranja, da slučajno po pomoti ne uničite pravkar »narejenega« nohta.

 

Ponudba manikure pri nas vsebuje nego rok, nego obnohtne kožice, lakiranje nohtov, naravno manikuro nohtov, popravilo zlomljenega nohta, izdelovanje gel nohtov in vse ostalo, da bodo vaše roke in nohti podaljšek vaše samozavesti. V naši ponudbi pa so tudi gelirani nohti.

 

Umetni nohti

Umetne nohte razdelimo v dve temeljni skupini: začasni umetni nohti in trajni umetni nohti. Začasni umetni nohti so nohti, ki jih lahko kupite v vsaki trgovini s kozmetiko in si jih sami nalepite na nohtno ploščo. Takšni nohti imajo kratko obstojnost – nekaj dni, kar je odvisno od vrste lepila. Trajni umetni nohti pa so nohti, ki jih s posebnimi postopki naredimo na nohtni plošči. Trajnost takšnih nohtov je nekje od 3 do 6 tednov, kar pa je odvisno predvsem od hitrosti rasti nohtov, od okolja, kvalitete materiala in same izdelave. Izdelava takšnih nohtov zahteva posebna znanja in urjenje in je namenjeno samo salonski profesionalni izdelavi.

Trajne nohte razdelimo na tri glavne skupine:

 • Akril sistem (prah in tekočina) umetnih nohtov,
 • gel sistem - gel nohti,
 • fiberglass gel sistem.
 • Davčna številka:
 • 73122114
 • Ime podjetja:
 • Anjanails urejanje nohtov Anja Klobasa s.p.
 • Občina:
 • Voličina
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Odkar sem poskusila geliranje, imam samo še to. Anja super nalakira in rezultat je zelo obstojen. Priporočam.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

© 2020 Povezujemo.si® | Vse pravice pridržane. Izdelava: Mediacall d.o.o.

Povezujemo.si