Animalis d.o.o., prehrana, higiena in zdravje živali

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5590/animalisdooprehranahigienainzdravjezivali-1493012439.jpg
Animalis d.o.o., prehrana, higiena in zdravje živali
Animalis d.o.o., prehrana, higiena in zdravje živali https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5590/animalisdooprehranahigienainzdravjezivali-1493012439.jpg 0 05 0

Povprečno od 315 ocen

Vaša ocena

Tržaška cesta 135, Ljubljana 1000, Slovenija

01 2425530
031 659 804
01 2926531
info@animalis.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Animalis želi razumeti bistvo, dušo (anima) vsega živalskega in postati njen del. Naše poslanstvo v podjetju Animalis d.o.o. je zdravje živali. Ključ do zdravja pa je najpogosteje preventiva: primerna prehrana živali, higiena, pogoji reje in vzreje. Zato nas zanima vse, kar je povezano s prehrano, s higieno in z zdravjem domačih živali. Rejcem, veterinarjem in vsem vključenim v pripravo krme za živali želimo pomagati poiskati sodobne načine dela in ponuditi proizvode, ki prispevajo k njihovemu uspehu in zadovoljstvu.

Animalis, d.o.o., zastopa svetovno znana podjetja na področju prehrane, higiene in zdravja živali.

Animalis ima dovoljenje za promet s kemikalijami in je odobren kot nosilec dejavnosti poslovanje s krmo z alfa št: α 705 07 034

 


GOVEDOREJCI

www.svetakrava.si

Spletna trgovina za govedorejce, kjer si lahko ogledate in kupujete izdelke.


PREŠIČEREJCI

www.trinajstoprase.si

Spletna trgovina za prešičerejce, kjer si lahko ogledate in kupujete izdelke.


PERUTNINARJI

www.slepakura.si

Spletna trgovina za perutninarje, kjer si lahko ogledate in kupujete izdelke.


ANIMALIS LJUBLJENČKI

www.ljubljencki.animalis.si

Spletna trgovina z izdelki za vaše male in velike hišne ljubljenčke.


VETERINARJI

www.veterinarji.animalis.si

Spletna trgovina namenjena veterinarjem in ostalim strokovnim delavcem na področju veterine.Mešalnice

Mešalnice imajo pomembno vlogo pri zagotavljanju primerne prehrane živali, brez katere ni dobrih rejskih rezultatov.

Primerna krma ima odločilen vpliv na zdravje živali in na ekonomske rezultate reje. Animalis želi mešalnični industriji v regiji omogočiti uporabo najnovejših krmnih dodatkov, ki ji omogočajo kakovostno in cenovno konkurenčno proizvodnjo.

Zastopamo podjetja, ki so predana prehrani živali in ki velik del aktivnosti usmerjajo v razvoj na področju krmnih dodatkov.

 


Silosolve FC, odličen silirni dodatek

Prava rešitev za izboljšano fementacijo in aerobno stabilnost silaže, še posobno kadar primanjkuje krme in ni dovolj časa za običajen potek fermentacije.


Keno®mix PRO 5l, 20l

Kenomix Pro - dvokomponentna kopel za seske po molži je razkužilna in negovalna kopel v enem. Kombinira širokospektralno baktericidno delovanje klorovega dioksida, fizično bariero s filmom na sfinktru seska in nego kože zaradi dodanih emolientov.


Napake pri čiščenju in razkuževanju objektov za živali

Napake pri čiščenju in razkuževanju nam povzročajo škodo. Z neučinkovitimi postopki in /ali proizvodi zgubljamo čas in denar. Nepravilno opravljeno čiščenje in razkuževanje pomeni tudi večjo verjetnost za pojav bolezni in slabše rezultate reje.


Dobra priprava na molžo je izrednega pomena za preprečevanje mastitisa. Da dosežemo optimalno izločanje oksitocina, naj bi trajala 60 do 90 sekund.

Razkuževanje vimena pred molžo je zato zelo priporočljivo. Odkrijte vse prednosti dobre priprave na molžo na naslednji povezavi:

 

 

 

Vir

Priponke
  • Davčna številka:
  • 92390722
  • Ime podjetja:
  • Animalis, prehrana in zdravje živali, d.o.o.
  • Občina:
  • Ljubljana
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si