Animacija otrok, Laura Rauš s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/281/animacija-otrok-laura-raus-s-p (5)-1456503263.jpg
Animacija otrok, Laura Rauš s.p.
Animacija otrok, Laura Rauš s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/281/animacija-otrok-laura-raus-s-p (5)-1456503263.jpg 4.67 05 1

Povprečno od 8 ocen

Vaša ocena

Slovenska ulica 22, Slovenska Bistrica 2310

041 266 844
lauraraus1@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Če iščete nekaj, kar vam bo vzelo najmanj časa in povzročilo najmanj dodatnega dela, je Animacija otrok, Laura Rauš s.p. rešitev za vas. Naše rojstnodnevne zabave so zasnovane tako, da mi načrtujemo, gostimo, animiramo ter v celoti izpeljemo tematski rojstni dan na naši lokaciji. Uredimo vse od načrtovanja, nakupa in dekoracije. Vaša domišljija ni naša omejitev.

Pri svojem delu se zanašamo na poseben čut za otroke, ki temelji na povezovanju, odprti komunikaciji in prebujanju otrokovih čustev. Igramo se z otroki, jih skušamo zabavati, razveseliti, hkrati pa tudi izobraževati in jim predajati nova znanja, prijetne izkušnje in spoznanja.

Naši programi animacij za otroke so zelo različni in odvisni predvsem od kraja dogodka. Smo prilagodljivi in vedno pripravljeni na sodelovanje. Izkušnje imamo z najrazličnejših področij animacije otrok. Naš program je inovativen, ustvarjalen in kreativen.

Program po potrebi prilagodimo in nadgradimo glede na vaše želje.

 • Davčna številka:
 • 67308376
 • Ime podjetja:
 • Humanitarne in dobrodelne Storitve, Laura Rauš s.p.
 • Občina:
 • Slovenska Bistrica
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  4.7 4.7 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Gospa res zna organizirat otroške zabave, doma je nemogoče poskrbeti za vse podrobnosti, tako kot to naredijo pri njih! Hčerka je uživala!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si