Anima Natura, montaža pohištva

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1200/animanaturamontazapohistva11460019525-1483617974.png
Anima Natura, montaža pohištva
Anima Natura, montaža pohištva https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1200/animanaturamontazapohistva11460019525-1483617974.png 5 05 1

Povprečno od 61 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Matej Kolenc (+)

Starovaška cesta 26, Žiri 4226, Slovenija

041 436 815
rupa6878@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Anima Natura je sicer zraslo leta 2004, vendar se je ljubezen do narave, lesa in kreativne obdelave materialov rodila že v otroštvu. Zame je od nekdaj obstajal le poklic mizar. Želja po izboljševanju svojih ročnih spretnosti me je gnala, da sem se izobraževal, ustvarjal in se nenehno učil. Še danes se vsakega projekta lotim z iskrenim navdušenjem, saj se med procesom ustvarjanja vedno zgodi kaj novega.

Pri kakršnem koli udejstvovanju je na prvem mestu vedno vprašanje: zaradi česa si drugačen? Meni je odgovor enostavno poiskati – moj pristop je namreč drugačen že zato, ker je izredno oseben. Ne le, da poslušam vaše želje, temveč vam resnično prisluhnem. Želim namreč, da se vas končni izdelki zares dotaknejo, navdušijo in so vam pisani na kožo. Najlepše je namreč, ko slišim, da je moje ustvarjanje ne le doseglo, temveč preseglo pričakovanja.

Moj cilj je narediti izdelek kvalitetno, vendar tudi po dostopni ceni. Moja filozofija ni prodati čim več, ampak izdelovati izdelke, na katere je kupec ponosen in mu dobro služijo vrsto let. Nisem le mizar, saj je zame delo proces ustvarjanja, v katerem neizmerno uživam. Mnogi mi povedo, da se ta odnos čuti, saj je vaše pohištvo delano z ljubeznijo in pozitivno energijo, ki se prenese tudi v vaše prostore. Les je namreč material, ki srka vase, zato je še toliko bolj pomembno, kaj v izdelek zapečatimo.

 

Notranja oprema

 • Kuhinje po meri

 Naš pristop pri izdelavi pohištva je sicer zelo oseben, vendar je hkrati tudi izredno profesionalen. Pri izdelavi namreč uporabljamo najnovejšo tehnologijo in tako lahko pri izdelavi kuhinje uporabimo visoko kvalitetno okovje blum tandembox, ki nam omogoča tiho in počasno zapiranje predalov. Po drugi strani vam je na voljo tudi široka izbira drugih tipov patentov, ki so cenovno dostopnejši, vendar še vedno narejeni popolnoma v skladu z vašimi željami.

Kolikor je ljudi, toliko je lahko različnih slogov – nudimo vam izdelavo masivnih kuhinj, lakiranih, iz iverala, modernih, staranih ter v vseh barvnih kombinacijah. Potrudili se bomo, da naredimo največ za vaš denar in vam zagotovimo prvovrstno, moderno in sodobno kuhinjo z dolgo življenjsko dobo.

Posebnost naših kuhinj je pult iz bukovega lesa, ki naredi kuhinjo še bolj privlačno. Če želite, da se jedilnica ujema s kuhinjo, vam lahko izdelamo še jedilno mizo v barvni kombinaciji kuhinje. Tudi pri zaključni obdelavi lesa vam nudimo mnogo možnosti – če ste naravnani bolj ekološko, lahko pohištvo naoljimo, lahko pa materiale zaščitimo tudi z akril keramičnim lakom ali z barvnimi premazi.

 

 • Spalnica v objemu naravnih materialov

 Postelja je človekovo prav posebno zavetje, ki mora nuditi dobro oporo, hkrati pa je tudi najpomembnejši kos pohištva v spalnici. Za izdelavo postelj smo še posebej specializirani, saj smo po večletnih raziskavah ugotovili, da so naši predniki dobro vedeli, zakaj mora vsaka postelja ob vznožju imeti končnico.

Postelje so seveda izdelane po merah in željah posameznika, mi pa vam le dobronamerno prišepnemo, zakaj je kateri tip postelje dober za vaš spanec.

 

 • Notranja oprema ostalih prostorov

 Zagotavljamo vam tudi celostno notranjo opremo prostorov, kot so predsobe, dnevne sobe, kopalnice, otroške sobe in drugi spremljevalni prostori. Rdeča nit našega ustvarjanja je uporaba naravnih materialov, iz katerih znamo pričarati oblike in dizajne po meri ter popolnoma v skladu z vašimi željami. Vedno izbiramo oblike in materiale, ki ugodno vplivajo na vaše počutje.

 

Vrata

Notranja in zunanja vrata celostno zaokrožijo izgled vašega doma, poleg tega pa je zelo pomembno tudi, da so dovolj trpežna in izdelana iz primernih materialov. Glede na naše bogate izkušnje vam lahko svetujemo tako pri izbiri ustreznih materialov kot pri izbiri videza vrat. Zgovorne so že naše reference, vendar radi tudi poudarimo, da je naša domišljija neomejena, zato ji z veseljem damo prosto pot.

 

Fun&Function stolček

Fun&Function stolček je zložljiv stol, ki vam zagotavlja izjemno udoben in sproščen počitek. Je izredno lahek in ga je mogoče preprosto sestaviti, zato ga lahko vzamete povsod s seboj – na morje, na piknik ali zgolj na druženje s prijatelji v naravi.

Ta izdelek je igriv po duši, vendar hkrati izredno uporaben in praktičen, zato pooseblja celotno filozofijo našega podjetja. Narejen je iz naravnih ekoloških materialov, hkrati pa je izredno vzdržljiv in stabilen. Njegova nosilnost je več kot 120 kg.

 

Renesančno pohištvo

Renesančno pohištvo je posebno v več pogledih. Za renesanso so bila namreč značilne bogate oblike s številnimi detajli, ki naredijo pohištvo mogočno in veličastno. Mizarstvo je bila od nekdaj umetnost, pri čemer je v renesančni dizajn še posebej potrebno vključiti znanje in uporabiti mnoge veščine.

Na tem področju imamo poleg ljubezni do ustvarjanja iz lesa tudi kar nekaj izkušenj in referenc. Eden od naših prepoznavnejših projektov je izdelava renesančne postelje za zgodovinarja, ki je razstavljena v Pelikanovem stolpu na Celjskem gradu. Poleg postelje lahko izdelamo tudi vse druge vrste renesančnega pohištva po meri.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • SI29432294
 • Ime podjetja:
 • Anima Natura, montaža pohištva, Matej Kolenc s.p.
 • Občina:
 • Žiri
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Izdelujete res čudovito pohištvo, najbolje pri vsem je to, ker je narejeno z ljubeznijo in je unikat. Vse pohvale!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si