Angel Lash Studio, nega telesa, Inna Magdenko s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/460/angel-lash-studio-nega-telesa-inna-magdenko-s-p(20)-1457419307.jpg
Angel Lash Studio, nega telesa, Inna Magdenko s.p.
Angel Lash Studio, nega telesa, Inna Magdenko s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/460/angel-lash-studio-nega-telesa-inna-magdenko-s-p(20)-1457419307.jpg 5 05 2

Povprečno od 15 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Inna Magdenko (+)

Nova vas pri Ptuju 117, Ptuj 2250

051 861 251
magdenko.inna1987@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju ANGEL LASH STUDIO, nega telesa, Inna Magdenko s.p., s tehniko podaljševanja trepalnic podaljšamo, zgostimo in oblikujemo vaše trepalnice. Podaljšane trepalnice izgledajo popolnoma naravne in so tako lahke, da jih ne čutite in jih zato lahko nosite vsak dan ali ob posebnih priložnostih (poroka, modni styling, maturantski ples..). Podaljševanje trepalnic je neboleč postopek, ki vaš obraz pomladi, vašim očem pa da nov sijaj.

 

Oblikovanje obrvi pri mojstru ličenja ni kozmetični poseg ampak umetnost, ki presega običajno kvaliteto tovrstne konvencionalne kozmetične usluge.

Če so oči zrcalo duše, so obrvi okvir zrcala! Lepo in harmonično oblikovane obrvi predstavljajo tretjino dobrega videza. Prvo tretjino zaseda naravno negovana in zdrava koža. Tretji delež pa pripada samemu ličenju.

Pri oblikovanju obrvi gre za poudarjanje lepote obraza ali celo za hiter »lifting«.

Pogled se odpre, teža in utrujenost na obrazu zbledita. Obraz zgleda bolj svež, spočit in mladosten. Ker obrvi ob vztrajnem puljenju čez čas prenehajo rasti, je oblikovanje zelo pomembno tudi za mlada dekleta.

 

 • Davčna številka:
 • 92737455
 • Ime podjetja:
 • Angel lash studio, nega telesa, Inna Magdenko s.p.
 • Občina:
 • Ptuj
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Zelo lepo so mi naredili podaljšane trepalnice, ful dobro izgleda ampak ne preveč umetno, ravno prav. Pohvala!
  Oceni mnenje:
 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Zelo lepo so mi naredili podaljšane trepalnice, ful dobro izgleda ampak ne preveč umetno, ravno prav. Pohvala!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si