Amp trade, posredništvo in gostinske storitve d.o.o.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2075/amptradeposrednistvoingostinskestoritvedoo9-1464098155.JPG
Amp trade, posredništvo in gostinske storitve d.o.o.
Amp trade, posredništvo in gostinske storitve d.o.o. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/2075/amptradeposrednistvoingostinskestoritvedoo9-1464098155.JPG 0 05 0

Povprečno od 10 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Primož Resnik (+)

Pod Bellevuejem 15, Rogaška Slatina 3250, Slovenija

031 348 399
amp.trade1@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Amp trade, posredništvo in gostinske storitve d.o.o. vam nudi najem davčnih blagajn, uvoz češkega piva, organiziranje prireditev in gostinstvo na prireditvah.

 

Davčne blagajne

Z objavo v uradnem listu dne 31. julija 2015 je začel veljati zakon o davčnem potrjevanju računov. Davčno potrjevanje računov je obvezno od 2. januarja 2016 naprej. Od tega datuma naprej morajo biti vse blagajne povezane s Finančno upravo RS (FURS). Za take blagajne se široko uporablja naziv Davčne blagajne. Zakon predvideva prehodno obdobje 2 let, v katerem bodo zavezanci lahko račune izstavljali tudi iz vezane knjige računov in nato vsakega posebej naknadno davčno potrdili na strani FURS.

Način, na katerega delujejo davčne blagajne

Uvedene so on-line davčne blagajne. Pred izdajo vsakega računa mora blagajna poslati podatke o računu na FURS, ki temu računu dodeli enotno oznako računa (s kratico EOR). Blagajna mora natisniti EOR na računu kupcu. Kupec bo lahko s pomočjo QR kode na računu in aplikacije Preveri račun takoj preveril, ali je račun res davčno potrjen.

 

Katera blagajna je optimalna za vas, je odvisno od tega, kakšno opremo že imate, koliko računov na mesec izdajate ter ali izdajate račune tudi na terenu in ali je tam možnost priključitve na elektriko ali ne.

 

Češko pivo

Češka je pivsko ena najbolj razvitih držav na svetu. Njena zgodovina varjenja sega tja v 12. stoletje, a modernejše pivovarne so se rodile v 19. stoletju (Plzeňský Prazdroj, Budějovický Budvar itd.). Češki pivovarji so predvsem znani po pilsnerju, katerega ime je nastalo v mestu Plzeň. Svetla piva z mogočno glavo, lažjega okusa tečejo po čeških grlih najhitreje na svetu, saj je Češka država z najvišjo porabo piva na prebivalca na svetu.

 

Ponujamo vam tudi še:

  • Organiziranje prireditev,
  • gostinstvo na prireditvah.

 

  • Davčna številka:
  • 90674189
  • Ime podjetja:
  • Amp trade, trgovina, posredništvo in gostinske storitve, d.o.o.
  • Občina:
  • Rogaška Slatina
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si