• Nahajate se:
 • Osebna nega
 • Masaža
 • Alternativno zdravljenje, Emanuela Benkovič Vodopivec s.p.

Alternativno zdravljenje, Emanuela Benkovič Vodopivec s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4309/Untitled1-1479882993.jpg
Alternativno zdravljenje, Emanuela Benkovič Vodopivec s.p.
Alternativno zdravljenje, Emanuela Benkovič Vodopivec s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4309/Untitled1-1479882993.jpg 4.92556 05 9

Povprečno od 162 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Emanuela Benkovič Vodopivec (+)

Rožna dolina C V/26, Ljubljana 1000, Slovenija

040 501 106
emamasaze@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Alternativno zdravljenje, Emanuela Benkovič Vodopivec s.p. iz Laz v Tuhinju vam nudi širok izbor storitev na področju masaž.

Masaže izvajamo tudi v prostorih Dental Spa d.o.o. v Rožni dolini, Ljubljana.

Podjetje ima dolgoletne izkušnje in nešteto zadovoljnih strank zato jih sigurno obiščite.

 

Storitve

Športne masaže:

Športna masaža pomaga pri regeneraciji mišic, presnovi mlečne kisline, zmanjšuje možnosti krčev in povečuje izločanje tekočine v sklepih.

Je del priprave in ohranjanja forme, pripomore k izboljšanju psihofizičnega stanja, je antistresna ter preprečuje in pomaga pri odpravi možnih poškodb.

 

Terapevtske masaže:

Celotni potek in izvedba je enaka kot pri sami klasični masaži, posebno pozornost pa predvsem posvetimo obolelim ali poškodovanim predelom telesa, na katerih se zadržimo večino časa.

 

Švedske masaže:

S pomočjo masaže se tudi izboljšuje obtok, prinaša svež kisik v telesna tkiva, ki posledično pomaga, da se znebi odpadnih snovi in s tem pomaga telesu, da si hitreje opomore.

 

Kineziotapig:

Kineziotaping je metoda zmanjševanja bolečine, izboljševanja funkcije mišic, sklepov in cirkulacije telesnih tekočin z aplikacijo posebnih trakov, ki imitirajo fizikalne lastnosti kože.

 

Izelava mila in kreme: 

Izdelovanje  naravnih mil po tradicionalnem hladnem postopku.

 

Izdelava macerati- masažnega olja:

Macerat je primeren za suho, razdraženo in preobčutljivo kožo in blaženje poškodbe na koži.  

 

Masaža z glinenimi obkladki:

Glina zdravi in deluje razstrupljevalno na naše telo. Glino odlikujejo številne zdravilne lastnosti, dodatna vrednost njene uporabe v zdravilne namene pa je, da nima stranskih učinkov.

Uporabljamo jih pri refleksni, švedski in proticelulitni masaži.

Novosti:

GLINENE OBLOGE STOPAL
KLASIČNA MASAŽA TELESA
ANTICELULITNA MASAŽA
PREOBLIKOVANJE TELESA S KAVITACIJO
POMLAJEVANJE

 • HIDRATACIJA Hydrate™ (Allergan)

POPUSTI NA PAKETE MASAŽ

 • KLASIČNA MASAŽA TELESA
  • 3x60min, namesto 120EUR plačate 90EUR
  • 5x60min, namesto 200EUR plačate 150EUR
 • ANTICELULITNA MASAŽA
  • 5X40min, namesto 175EUR plačate 122EUR
  • 5X40min in 20min elektrostimulacije, namesto 250EUR plačate 175EUR
  • 5X40min in 20min body wrapping, namesto 250EUR plačate 175EUR
Lokacije podjetja
Rožna dolina C V/26, Ljubljana 1000, Slovenija

Slovenija
 • Davčna številka:
 • 46390294
 • Ime podjetja:
 • Alternativno zdravljenje, Emanuela Benkovič Vodopivec s.p.
 • Občina:
 • Laze v Tuhinju
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Razvajanje

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Draga Ema, če sem bila pri prvem obisku presenečena, sem po drugem prepričana o izjavi neke druge komentatorke:" Ti si res zemeljski angel!" Toplo priporočam vsem, ki želite dobro poskrbeti za svoje telo in dušo.
  Oceni mnenje:
 • Sorella

  ,

  4.7 4.7 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Po stresov polnem in napornem dnevu sem se po prijateljevem nasvetu zatekla v Emin salon. Tam sem se pod njenimi strokovnimi prijemi popolnoma sprostila in sem salon zapustila sveža in vsa kot prerojena. Zdaj razumem prijateljeve besede:" ...le pojdi k Emi in vedi: roka vešča gnete, boža, po tretmanu boš ko roža..."
  Oceni mnenje:
 • Ko si zaželiš le najboljše

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Ko me je Ema "prijela v roke" sem vedela, da je to to :-) ko nekdo začuti izpod rok tvoje telo, tvojo dušo in mu ne glede na svoj čas pokloni vse svoje znanje in talente je to to. Vsi imamo težave, takšne ali drugačne in Ema je razlog, da se vračam samo k nje, saj vsakič ve kakšno masažo potrebujem in na katerem predelu telesa uporabo katerega olja,...da sem se domov vedno vrnila prerojena in polna energije. Sem iz Domžal in ni ravno blizu, vendar vse našteto in še mnogo več je razlog, da se in se še vedno bom vračala k Emi.
  Oceni mnenje:
 • Najboljše!

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Resnično je najboljše, kar se Vam lahko zgodi v tem ponorelem tempu življenja. V Eminem salonu že ob vstopu v sam salon zaveje okrog Vas neka nevidna, a vendar tako zelo pomirjujoča energija, da se v trenutku sprostite. Objame Vas vonj, ki Vas spominja na vse lepe odtenke narave in Mediterana. Prijaznost in nek poseben žar, ki ga izžareva gostiteljica je samo še nadgradnja. Počutje po opravljeni masaži je potrebno pa samo doživeti in je vredno vsakega truda, čeprav je mogoče včasih treba opraviti malo daljšo pot. Jaz jo bom še gotovo in toplo priporočam tudi Vam.
  Oceni mnenje:
 • Masaža, da ji ni para!

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Ker sem že v tistih letih, ko radi rečemo, da nas "vse boli", sem se še posebej razveselila darilnega bona za masažo pri Emi. Še zdaj sem hvaležna domačim za ta bon, saj je bila masaža izvrstna: kaj takšnega še nisem doživela! Maserka se predano posveti vsem bolečim sklepom in mišicam in na koncu poskrbi za celovito relaksacijo. Še pridem!
  Oceni mnenje:
 • Odlicno

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Zelo dobra in kvalitetna masaža!
  Oceni mnenje:
 • Najboljša masaža!

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Zelo dobra in kvalitetna masaža. Osebje zelo prijazno in use je super 10/10 :D
  Oceni mnenje:
 • Najboljša sprostitev

  ,

  4.8 4.8 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Zaradi narave svojega dela ogromno sedim in sem veliko na poti. Prav zaradi tega mi Emina masaža pomeni najboljši odklop od stresnega vsakdanjika in kratek umik pred vsemi skrbmi. Obisk pri njej je zame najboljše, kar je obstaja v svetu masaž. Ema pri svojem delu uporablja najboljša olja z izbranimi dodatki iz narave, zato je vse skupaj res zadetek v polno! Prvi tuhinjski wellnes v najboljšem pomenu besede!
  Oceni mnenje:
 • Božansko razvajanje

  ,

  4.8 4.8 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Masaža pri Emi ni navadna masaža! Zdaleč od tega! To je razvajanje! In ne kakršnokoli razvajanje - razvajanje za vse čute! Ema svoje delo namreč opravlja s tolikšno mero ljubezni, predanosti in profesionalizma, da to čuti ne le telo, ampak tudi duša. Najsi gre za pomirjujočo masažo ali pa odpravljanje blokad ali bolečin v telesu, Ema obvlada vse! Za takšno masažo se z veseljem zapeljem do nje, pa čeprav imam od doma do Eminega kraljestva dobre pol ure. Kaj bi to, ko pa na koncu šteje le spočito telo in umirjen duh! Ema je pač zemeljski angel, ki ga v podivjanem, stresa polnem življenu vsak potrebuje! Toplo priporočam!!!!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si