Alrosa Eko d.o.o., energetske inštalacije

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3775/alrosaekodooenergetskeinstalacije1-1475578741.jpg
Alrosa Eko d.o.o., energetske inštalacije
Alrosa Eko d.o.o., energetske inštalacije https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3775/alrosaekodooenergetskeinstalacije1-1475578741.jpg 0 05 0

Povprečno od 334 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Alen Vaupotič (+)

Pobrežje 146, Videm pri Ptuju 2284, Slovenija

040 975 003
alen.alrosaeko@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje je bilo ustanovljeno leta 2013, pod imenom Alrosa Eko d.o.o.

Pred ustavnovitvijo podjetja je Alen Vaupotič, direktor Alrose Eko d.o.o. delal več kot 5 let na Tamesu in pa Klima centru Horizont, kjer si je nabral izkušenj, da je sam odprl podjetje.

Ukvarjamo se z vgradnjo in montažo klim, vgradnjo in montažo toplotnih črpalk, vodovodne instalacije, centralne kurjave, prezračevanje in solarni sistemi.

Delamo na območju vse Slovenije, Avstrije, Nemčije in Švice.

 

Vgradnja in montaža klim

Poleg tega, da uporabljamo klimatske naprave za hlajenje so glede na cene energentov najbolj primerne tudi za poceni ogrevanje prostorov.

 

Toplotne črpalke

Izračuni pred prenovami ponavadi obetajo najmanj 65 odstotkov prihranka za ogrevanje vode in prostorov.

 

Vodovodne instalacije

Pred začetkom gradnje moramo izdelati dober načrt. Osnovno pravilo pri razporeditvi prostorov naj bo, da se sanitarni prostori nahajajo vertikalno oz horizontalno ob kuhinji.

 

Centralne kurjave

Vsak projekt načrtujemo skupaj s stranko in tako omogočimo individualen pristop. S tem načinom lahko svetujemo in priporočamo najboljšo rešitev glede sistema centralnega ogrevanja oz. uporabe najboljšega vira ogrevanja.

 

Prezračevanja

Sodobne stavbe smo z namenom ohranjanja temperature odlično zatesnili, s čimer pa smo izgubili dotok svežega zraka. Situacijo rešujejo sodobni sistemi prezračevanja, ki odvedejo izrabljen zrak in ga nadomestijo s svežim.

 

Solarni sistemi

Solarni sistemi nam služijo za ogrevanje sanitarne vode in pomoč centralnemu ogrevanju.

 

Blagovna znamka Daikin

Blagovna znamka Daikin se uvršča med 100 najbolj inovativnih podjetij na svetu. V Evropi so razvili toplotno črpalko Altherma, ki je najbolj prodana toplotna v Evropi (cca 500.000 vendar točne cifre nimam zato tega ne smemo uporabiti).

POZOR! Na trg je ravno prišla toplotna črpalka s pretočnim načinom gretja sanitarne vode, kar pomeni, da je to najbolj higienična TČ na trgu. Ta toplotna se imenuje Compact.

Daikin je šel v uporabo plina R32, ki je plin naslednje generacije, saj ima višji izkoristek in manjši potencial na globalno segrevanje. To nakazuje trajnostno usmeritev. Poleg klim z opcijo R32 plina pa ima tudi klime, ki uporabljajo Flash Streamer, ki napoveduje novo obdobje, kjer klima izboljšuje zrak v prostoru in ga dela bolj kvalitetnega (gradivo). Daikin je zmagovalec testa ZPS (zveze potrošnikov SLO) v obeh kategorijah (2,5 in 3,5 kW).

 

Vir

Odpiralni čas
GMT 0

Odpiralni čas

Ponedeljek
07:00 - 17:00
Torek
07:00 - 17:00
Sreda
07:00 - 17:00
Četrtek
07:00 - 17:00
Petek
07:00 - 17:00
Sobota
Zaprto
Nedelja
Zaprto
Priponke
  • Davčna številka:
  • 86610228
  • Ime podjetja:
  • Alrosa Eko, proizvodno, trgovsko in storitveno podjetje d.o.o.
  • Občina:
  • Videm pri Ptuju
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si