Alpmont, izdelava kaminov in polaganje keramike, Žiga Pirih s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4990/alpmontizdelavakaminovinpolaganjekeramikezigapirihsp5-1487572796.jpg
Alpmont, izdelava kaminov in polaganje keramike, Žiga Pirih s.p.
Alpmont, izdelava kaminov in polaganje keramike, Žiga Pirih s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4990/alpmontizdelavakaminovinpolaganjekeramikezigapirihsp5-1487572796.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Žiga Pirih (+)

Smokuč 9, Žirovnica 4274, Slovenija

041 390 411
alpmontzp@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Alpmont, Žiga Pirih s.p. iz Žirovnice se ukvarja z izdelavo kaminov in polaganjem keramike. Pri pečarskih delih se lahko pohvalimo s kar 7 letnimi izkušnjami izdelave alplskih rustikalnih kaminov, katerih posebnosti so rustikalni dizajn, obloge iz kamna, pečnice, omet...

Kamin je običajno umeščen v osrednji prostor, zato je pomembno, da deluje estetsko tudi v času, ko ni ogrevan.

Kamini so lahko izdelani zelo opazno, lahko pa se jih na preprost način vključi v bivalno okolje. Vidno stekleno kurišče, je lahko zaključeno z ometom ali pa je obloženo s pečnicami.

Toplozračne peči in kamini imajo možnost ogrevanja več prostorov hkrati z ustrezno razporeditvijo toplozračnih rešetk.

Možna pa je tudi izvedba toplozračnega kamina z akumulacijsko sposobnostjo, ki je lahko v obliki sedišča, ležišča ali pa stolpa,… Ta del izvedbe se naredi s pozidavo kanalov iz šamotnega materiala.

 

Trudimo se da zadovoljimo zahteve stranke, pripravimo dovršen načrt ,vključimo čim več tradicije in znanja, uporabimo samo kvalitetne materiale evropskih standardov in predpisov in pridamo najboljše smernice modernosti. Naš uspeh se gradi na zadovoljstvu stranke glede na vizualno podobo, dobrim izkoristkom toplote, funkcionalnostjo in pravimi toni barve.

Želimo, da je vsak izdelek unikat ki prostor poživi in nam da domačnost.

 

Sanacija kopalnic

Ali imate staro kopalnico z zastarelo kopalniško opremo in sanitarno keramiko?

Še danes se odločite za obnovo kopalnice!

Obnova kopalnice zahteva sodelovanje različnih obrtnikov. Vendar brez skrbi! Vsa izvedbena dela boste dobili pod eno streho. Z nami privarčujete čas in denar.

Sodelujemo z različnimi poslovnimi partnerji in dobavitelji sanitarnega materiala, zato nas povprašajte tudi o tem. Verjamemo, da bomo skupaj izbrali najbolj ugodne keramične ploščice, sanitarno opremo in druge materiale.

  • Davčna številka:
  • 58457151
  • Ime podjetja:
  • Alpmont, polaganje keramike, Žiga Pirih s.p.
  • Občina:
  • Žirovnica
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina
  • Z vami že:
  • 77

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si