• Nahajate se:
  • Zavarovalništvo
  • Alineja plus, avtomobilska in nezgodna zavarovanja

Alineja plus, avtomobilska in nezgodna zavarovanja

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3643/alinejapluszavarovalnozastopniskadruzbadoo4-1474535311.jpg
Alineja plus, avtomobilska in nezgodna zavarovanja
Alineja plus, avtomobilska in nezgodna zavarovanja https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3643/alinejapluszavarovalnozastopniskadruzbadoo4-1474535311.jpg 0 05 0

Povprečno od 15 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Alen Petek (+)

Cvetkovci 10b, Podgorci 2273, Slovenija

031 355 558
petek.alen@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Alineja plus, zavarovalno zastopniška družba, d.o.o.  iz Podgorcev opravlja vsa življenjska, dodatna, stanovanjska, nezgodna zavarovanja in avtomobilska zavarovanja. V vsakdanjem življenju je veliko različnih nevarnosti, ki prežijo na posameznika in lahko ogrozijo njegovo težko pridobljeno premoženje ali celo njegovo življenje. Tudi gospodarski subjekti in sama družba niso odporni na vplive naravnih katastrof in nesrečnih dogodkov.

V sodelovanju z večimi zavarovalnicami vam nudimo nezgodne in življenjske pakete z visokimi zavarovalnimi vsotami.

Imamo pogodbe z naslednjimi zavarovalnicami:

 

Specializirani smo v zavarovanja podjetij.

Zagotovite si neovirano poslovanje z zavarovanjem svojih zaposlenih, ki z dobro opravljenim delom prispevajo k uspehom podjetja. Življenjsko zavarovanje za podjetja je naložba v prihodnost podjetja.

Pri odločitvi za ustrezno zavarovanje podjetja se je potrebno osredotočiti predvsem na nevarnosti, ki ogrožajo in v primeru uresničitve za podjetje pomenijo nepremostljivo ali ogromno finančno breme.

 

Zavarovanje premoženja podjetja

Zavarovanje premoženja podjetja je izredno pomembno, saj lahko nepredvidljivi dogodki, kot sta požar ali vlom, negativno vplivajo na poslovne rezultate podjetij. Predvsem pa se morajo podjetniki zavedati, da so nepremičnine in premičnine last podjetij, katerih lastniki so v večini primerov fizične osebe. To pomeni, da nepremičnine kot premičnine predstavljajo pomemben finančni element. Ob neupoštevanju nepredvidljivih negativnih dogodkov lahko v trenutku ostanemo brez svojega premoženja. Zato je pomembno, da podjetja, tako majhna, srednja kot velika, posvetijo veliko več pozornosti zavarovanju svojega premoženja.

  • Davčna številka:
  • 34245006
  • Ime podjetja:
  • Alineja plus, zavarovalno zastopniška družba, d.o.o.
  • Občina:
  • Ormož
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si