Algena, Alenka Janet s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1942/algenaalenkajanetsp9-1463495670.png
Algena, Alenka Janet s.p.
Algena, Alenka Janet s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1942/algenaalenkajanetsp9-1463495670.png 5 05 1

Povprečno od 165 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Alenka Janet (+)

Spodnji kraj 15, Prevalje 2391, Slovenija

041 790 404
info@algena.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Družinsko podjetje Algena je bilo ustanovljeno že leta 2003. Sodelujemo z lekarnami, specializiranimi prodajalnami in zeliščnimi prodajalnami.

Izdelki Blooms so iz Avstralije, katere odraža visoka kvaliteta in so v svetu prehranskih dopolnil na prvem mestu. Podjetje Blooms je ponosni lastnik licence za proizvodnjo prehranskih dopolnil. Licenca je od avstralskih oblasti za zdravje.

Kot ekskluzivni uvoznik, imamo možnost, da izdelke na trgu ponudimo z visoko kvaliteto (večja koncentracija, večje pakiranje in zelo dostopno ceno). Izdelki so pred drugimi v veliki prednosti, ker ni posrednikov.

Zaradi večje koncentracije potrošniku izdelek ponudi hiter rezultat.

Izdelki Blooms ne vsebujejo glutena, škroba, konzervansov, mlečnih derivatov in barvil. Prav tako ne vsebujejo težkih kovin, pesticidov in živega srebra.

Bloomsove izdelke najdete v lekarnah, specializiranih prodajalnah, Sanolaborju, www.lekarnar.com in www.dodajprehrani.si.

 

Blooms je priznani proizvajalec prehranskih dopolnil iz Avstralije, od leta 1947. Izdelke s tradicijo odlikujeta kvaliteta in visoka koncentracija. Zadostna koncentracija prinaša nove dimenzije zdravja, dobrega počutja in notranje lepote. Avstralski proizvodi so v svetu na prvem mestu po kvaliteti!

Izdelki so prijavljeni na Ministrstvu za zdravje Republike Slovenije.

Vsak si želi začutit pravo življenjsko energijo in živet zdravo. Pomagajmo organizmu z izdelki Blooms!

 

Izdelki:

 

Akcija

 • BREZPLAČNA poštnina za vse nakupe.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 48990710
 • Ime podjetja:
 • Algena, Trgovina na debelo in drobno, Alenka Janet, s.p.
 • Občina:
 • Prevalje
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

Video

Ugodnosti

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • NAJBOLŠI OMEGA 3 NA SLOVENSKEM TRGU

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Naša družina že dve leti dnevno uporablja BLOOMS OMEGA 3. tableto smo prepikali in edina med štirimi proizvajalci ima pravo RIBJE olje. VSE POHVALE, PRIPOROČAMO
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si