Alfa - Int d.o.o., gradnja in posredovanje nepremičnin

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/659/alfa-int-nepremicnine(2)-1457958989.jpg
Alfa - Int d.o.o., gradnja in posredovanje nepremičnin
Alfa - Int d.o.o., gradnja in posredovanje nepremičnin https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/659/alfa-int-nepremicnine(2)-1457958989.jpg 0 05 0

Povprečno od 178 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Miran Kavka (+)

Smoletova ulica 4, Domžale 1230, Slovenija

01 7213008
041 623 072
01 7212895
info@alfa-int.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

ALFA – INT nepremičnine d.o.o. Domžale, je specializirano podjetje za gradnjo in posredovanje nepremičnin, ki deluje od leta 1991. Zaposlene ima zelo izkušene in profesionalne posrednike, za katerimi so več desetletne izkušnje v vseh področjih nepremičnin in po tem smo posebni. Naš kolektiv se praktično ni menjal od začetka poslovanja, saj smo mišljenja, da je ključ uspeha ravno v kvalitetnem delu naših zaposlenih. Vsi posredniki imajo licence Ministrstva za okolje in prostor  za opravljanje poslov nepremičninskega posredovanja. Odgovornost za škodo povzročeno s kršitvijo pogodbe o posredovanju ima zavarovano pri Zavarovalnici Triglav d.d..

V tem obdobju smo uspešno realizirali večje število nepremičninskih transakcij in večina zadovoljnih strank, nas pozna po kvalitetni storitvi, katero jim nudimo pri prometu nepremičnin.

Naš namen ni, da bi na tej strani hvalili sebe in svoje delo, ampak vam želimo na kratko opisati da smo tu in pripravljeni na sodelovanje, v katerem se bomo maksimalno potrudili, da poiščemo najboljšo rešitev in najboljšo nepremičnino za vas in vaše potrebe.

Naročniki naših storitev so fizične in pravne osebe vseh velikosti in vseh področij dejavnosti. Veselilo nas bo in zadovoljni boste, če boste eni iz med teh tudi vi.

 

Iz ponudbe:

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 51378973
  • Ime podjetja:
  • ALFA – INT nepremičnine d.o.o. Domžale
  • Občina:
  • Domžale
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si