Akvakul d.o.o., ogrevalni in hladilni sistemi Aquacool, Mavčiče

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1094/logo-1499079697.png
Akvakul d.o.o., ogrevalni in hladilni sistemi Aquacool, Mavčiče
Akvakul d.o.o., ogrevalni in hladilni sistemi Aquacool, Mavčiče https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1094/logo-1499079697.png 5 05 2

Povprečno od 298 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Nejc Klemenčič (+)

Mavčiče 83, Mavčiče 4211, Slovenija

040 938 622
info@aquacool.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Smo podjetje Akvakul d.o.o., ki se ukvarja z več dejavnostmi in pokrivamo celotno panogo strojnih inštalacij.

Želje strank po celostni ponudbi so nas vzpodbudile k temu, da smo pričeli s prodajo in montažo tehnološko dovršenih sistemov, ki zaradi same učinkovitosi, dobivajo najboljše ocene na energetskem področju.

Naša ekipa poskrbi, da projekt strojnih inštalacij poteka hitro in kvalitetno. Veliko pozornosti posvečamo energetskim izračunom, ker je to pravzaprav najbolj pomemben faktor pred samim začetkom projekta.

Smo zastopnik številnih svetovno znanih in priznanih blagovnih znamk na področju ogrevanja, hlajenja, prezračevanja in vlaženja. Ponujamo vse produkte teh panog: od majhnih sestavnih delov do večjih sistemov.


Klimatske naprave

Izberite si klimatsko napravo za vaš dom in si zagotovite vzdržne temperature v vseh letnih časih. Naše podjetje je strokovno usposobljeno za montažo in servis vseh vrst klimatskih naprav, od sobnih pa do večjih hladilnih sistemov.

Naročite si klimatsko napravo in si zagotovite visokokvaliteten izdelek in pa odlično opravljeno storitev.


Toplotne črpalke

Izberite si svojo toplotno črpalko najkvalitetnejših proizvajalcev na trgu. Nove tehnologije nam vse bolj omogočajo prihranke pri ogrevanju. Prav tako je pomembno popolno načrtovanje ogrevanja objekta.

Naše podjetje vam omogoči pravilno odločitev in načrtovanje pomembne investicije, da bo le ta izvedena v pravem pomenu strokovnosti. Pokličite nas za brezplačen ogled in meritev vašega objekta in svetovali vam bomo najboljšo rešitev za vas


Vlaženje - nadzor vlage

Aqua Cool sistemi so zmožni popolnoma uravnavati zračno vlago na določenem nivoju. Prisotnost vode v zraku definirana kot zračna vlaga, je pomembna tako za človeško telo, kot tudi naravne surovine. Na primer: izničuje statično elektriko, ki je prisotna v tekstilni ind. Na veliko industrijskih obratov, negativno vpliva nizka in neuravnovešena vlažnost, z velikimi finančnimi posledicami.


Škodljivi učinki neuravnovešene vlage in suhega zraka so:

 • suh zrak suši sluznico dihal (pogosti prehladi in druge bolezni povezane z dihalnimi potmi).
 • hrana in sadje izgubita kvaliteto in težo, ki je pomembna za trgovca.
 • naravni material, kot je les, dobi razpoke, in spremeni obliko.
 • Statična elektrika v zraku lahko povzroči negativne posledice.
 • Papir spreminja obliko glede na procent relativne vlage v zraku.


Vodovod - adaptacije kopalnic

Adaptacija kopalnice je velik poseg v vaš dom, zato naj bo opravljen kar se da nemoteče, kvalitetno in čim hitreje – odvisno od zahtev stranke. Kopalnica je prostor, ki mora biti funkcionalen zraven tega pa si vsi želimo tudi estetskega in modernega videza kopalnice, kar pa ob obilici sanitarne opreme ni zelo lahko.

Zavedati se moramo, da adaptacija kopalnice ne predstavlja samo menjavo keramike in vidnega pohištva, ampak je treba zamenjati tudi vodovodne, odtočne in elektro inštalacije.

Naše podjetje vam to uredi na ključ. Ker smo specializirani za vse vrste inštalacij nam to ne predstavlja večjega problema. Prav tako sodelujemo z mojstri na področju elektrike in keramike, kar pomeni, da delo poteka organizirano, po rokih in brez problemov.

Akcija: adaptacija kopalnice že od 3.800,00 €


Storitve

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 56905386
 • Ime podjetja:
 • Akvakul, trgovina in storitve d.o.o.
 • Občina:
 • Kranj
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Pohvala

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Vse pohvale za ustrežljivost, svetovanje in pa seveda samo izvedbo dela. Z delom, ki ste ga naredili sem izjemno zadovoljen.
  Oceni mnenje:
 • Odlično opravljajo svoje delo

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Pohvala za strokoven in inovativen pristop k industrijskemu hlajenju.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si