Ajurveda, dejavnost za nego telesa

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/51/Ayurveda-zdravljenje-1455191127.jpg
Ajurveda, dejavnost za nego telesa
Ajurveda, dejavnost za nego telesa https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/51/Ayurveda-zdravljenje-1455191127.jpg 4.915 05 2

Povprečno od 23 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Janez Garbajs (+)

Sončna pot 6, Horjul 1354

031 265 976
ajurveda.jg@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Podjetje Ajurveda, Janez Garbajs s.p., vas vabi v salon dobrega počutja, stran od mestnega vrveža v zelenem Horjulu, kjer se ukvarjajo z individualnimi terapijami in svetovanjem.

MASAŽE
AJURVEDSKA MASAŽA
Ajurvedska masaža je pomemben del indijske tradicionalne medicine Ajurvede, ki je približno 5000 let star znanstveni medicinski sistem. Pri nas uporabljamo kombinacijo indijskih in tibetanskih masažnih prijemov s poudarkom na aktivaciji in uravnovešanju meridianov in določenih akupresurnih točk ter na intenzivni obdelavi pomembnih mišičnih skupin.

REFLEKSNA MASAŽA
Obdelava stopal ali dlani se je kot oblika zdravljenja uporabljala že pred več tisočletji v Indiji, Egiptu in na Kitajskem. Na Kitajskem se je razvila v masažno tehniko imenovano refleksologija, ki je del kitajske tradicionalne medicine. Refleksna masaža je čudovita tehnika, ki prinaša mnoge dobrobiti.

KLASIČNA (ŠVEDSKA) MASAŽA
Klasična ali švedska masaža združuje v sebi grške, kitajske, egipčanske in rimske tehnike masiranja in je osnova higienski, športni in medicinski masaži. Zajema obdelavo (manipulacijo) mehkih delov telesa na področju nog, rok, zgornjega dela prsnega koša, trebuha, hrbta in obraza. Pozitivni učinki masaže se kažejo na fizičnem, energetskem in psihološkem nivoju.

MIKRORESONAČNA TERAPIJA
Odlično se obnese pri fizioterapijah kot podporna terapija za zdravljenje lokomotornih težav ter pri boleznih mnogih drugih telesnih sistemov.

BIOPTRON SVETLOBNA IN BARVNA TERAPIJA (kromoterapija)
Medicinski aparat Bioptron oddaja posebno vrsto polarizirane svetlobe različnih barvnih spektrov in služi za dopolnitev in okrepitev energetskih tretmajev, odlično se obnese pri zdravljenju kožnih boleznih in pri fizioterapiji. Dokazano blaži in odpravlja sezonske razpoloženjske motnje (zimska depresija).

MAGNETIZACIJA
Služi za aktivacijo in obnovo stanja eteričnega dvojnika, kar posledično vodi do dviga imunskega sistema, krepitve celega telesa, dviga energije ter vsesplošnega psihofizičnega ravnovesja.

TEHNIKA ČISTE ZAVESTI

IZDELKI
ZEOLIT
Že najstarejši kulturni narodi, kot so Asirci, Babilonci in celo Kitajci, so poznali delovanje zeolita, oziroma delovanje zdravljenja z zeolitom. Prav tako so zdravniki za časa velikega Hipokrata lahko izhajali iz že obstoječega znanja. Delo Naturalis historia je sestavil Plinij starejši v času Kristusovega rojstva. Galen je cenil delovanje zeolita, slavni Paracelzus pa ga je ponovno vključil v naravno zdravljenje.

ZELIŠČNI KOMPLET
ZELIŠČNI KOMPLET IN SVETOVANJE ZA ČIŠČENJE ORGANIZMA je tudi sestavni del celotne ponudbe. Vključuje metodo antiparazitnega programa dr. Hulde Clark, dopolnjeno z esensko čajno kombinacijo.

Ukvarjajo se tudi z:

 • kinezijo trakovi
 • ročno linfno drenažo

Vir

 • Davčna številka:
 • 45809968
 • Ime podjetja:
 • Ajurveda, dejavnost za nego telesa, Janez Garbajs s.p.
 • Občina:
 • Horjul
 • Govoreči jeziki:
 • Hrvaščina, 
 • Angleščina, 
 • Slovenščina
 • Z vami že:
 • 81

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • ODPRAVILI BOLEČINO V RAMI

  ,

  4.8 4.8 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Imam kalcinacijo v rami, v tem centru so mi praktično odpravili bolečino, hvala lepa, priporočam
  Oceni mnenje:
 • Ajurvedska masaža

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Ajurvedska masaža je moja nova najljubša izbira, po njej sem kot nova. Skoraj vsaka masaža je prijetna, ampak tukaj je nekaj posebnega, res se mi zdi da delajo z občutkom.
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si