Agrotes d.o.o., prodaja pnevmatik in platišč

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3582/agrotesdoopnevmatikezatraktorskainosebnavozila1-1474005980.jpg
Agrotes d.o.o., prodaja pnevmatik in platišč
Agrotes d.o.o., prodaja pnevmatik in platišč https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3582/agrotesdoopnevmatikezatraktorskainosebnavozila1-1474005980.jpg 0 05 0

Povprečno od 304 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Roman Peterle (+)

Cikava 18, Trebelno 8231, Slovenija

07 3049671
041 567 778
info@agrotes.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

V podjetju Agrotes d.o.o. vam nudimo širok izbor vseh vrst pnevmatik s specializirano ponudbo za kmetijske stroje in mehanizacijo. Za vaš traktor ali prikolico vam priskrbimo ustrezne traktorske pnevmatike vseh dimenzij, implement platišča, osi, polosi in gumi gosenice. Največja izbira gum na enem mestu.  Prodajamo tudi maziva, filtre in akumulatorje. Urejeno imamo hitro dostavo po Sloveniji.

 

Podjetje Agrotes se ukvarja z uvozom in prodajo pnevmatik ter platišč za vse vrste kmetijske in gradbene mehanizacije. Pravtako pa se ukvarja tudi s prodajo ostalih pnematik, kot so pnevmatike za osebna, dostavna in tovorna vozila.

V prodajnem programu imamo tudi platišča za traktorje, katera nam dobavlja partner iz tujine. Platišča se izdelujejo po naročilu, kar nam omogoča, da lahko dobavimo platišče po želji oz. potrebi kupca. Tako se naprimer lahko glede na originalna platišča spreminja širino traktorja (ET platišča), širina obročev (širše/ožje pnevmatike), izdela deljena platišča, ozka kolesa (medvrstična obdelava), dvojna montaža (mehki tereni, strma pobočja), itd...

 

Ponudba:


 • Osi in polosi za prikolice,
 • Avtomobilske gume,
 • Gozdarske gume in platišča,
 • Industrijske gume in gumi gosenice,
 • Akumulatorji, filtri maziva.

 

Traktorske in implement gume

Prodajamo vse vrste gum za traktorje, traktorske priključke, prikolice, cisterne, trosilce. V prodajnem programu so diagonalne in radialne gume priznanih proizvajalcev - vse velikosti in širine. Na voljo so različne diagonalne gume (6PR-14PR ali več), kot tudi vse serije radialnih pnevmatik – 85, 75, 70, 65, 60 itd...

Poleg gum imamo na voljo tudi veliko izbiro zračnic.

 

Garden in male traktorske gume

Gume za vrtne traktorje, motokultivatorje, kosilnice, samokolnice, vozičke ...

V prodajnem asortimanu imamo vse vrste gum za parkovne traktorje oz. kosilnice - t. i. garden gume. Dobavljive so različne dimenzije s kockastim profilom, s traktorskih profilom (pogonske) in t. i. RIB gume (vodilne oz. nepogonske).

 

Gozdarske gume in platišča

Pri nas lahko dobite posebne gume, ki so primerne za delo v gozdu. Gume so podobne tistim za delo v kmetijstvu, s tem, da imajo nekatere v notranjosti poleg večjega števila plasti (platen) še dodatno jekleno ojačitev oz. zaščito pred predrtjem. Na voljo so tako gume za traktorje – pogonske, kot tudi za prikolice – transportne.

Na voljo je celoten program proizvajalca ALLIANCE ter nekatere dimenzije proizvajalcev NOKAN, TRELLEBORG ter TIANLI.

Nudimo vam:

 • Gozdarsko-kmetijske gume z več platni
 • Gozdarsko-kmetijske gume z več platni in jekleno karkaso za traktorje, harvesterje in forwarderje
 • Gume za gozdarske prikolice
 • Gume za gozdarske prikolice in jekleno karkaso

 

Traktorska in implement platišča

Nudimo vam vse vrste platišč za traktorje, traktorske priključke, prikolice ter ostale kmetijske stroje. Traktorska platišča se izdelujejo po naročilu, zato so možne različne kombinacije.

Pri nas najdete platišča za razširitev ali zožitev traktorja, dvojno montažo koles, zamenjavo koles z večjimi/manjšimi ali ožjimi/širšimi gumami. Platišča so lahko fiksna (varjena po celotnem obodu) ali pa deljiva oz. nastavljiva. Pobarvana so v orignalu enako barvo (npr. Fendt – rdeča, JohnDeere – rumena ...) Pri traktorskih platiščih je v določenih primerih možna izbira debeline platišča (sredina in obroč).

 

Osi in polosi za prikolice

Nudimo vam izdelavo osi in polosi za prikolice, trosilce, cisterne in drugo mehanizacijo. Osi in polosi lahko naročite kot nadomestilo za vašo dotrajano os - nadgradnja v smislu nosilnosti, dodajanja zavor, spremembe zavor ali izdelavo nove prikolice.

Osi in polosi se izdelujejo po naročilu, zato ni omejitev glede izdelave osi ali polosi. Ob naročilu podate želje glede nosilnosti, velikosti in vrste zavor, postavitve ključev za zavore, števila vijakov na pestu (delno pogojeno z nosilnostjo), itd.

 

Industrijske gume in gumi gosenice

Nudimo vam širok asortiman gradbenih gum, industrijskih gum, komunalnih gum in gumigosenic.

Gradbene gume:

 • Gradbeni profili za rovokopače,
 • Gume za t.i. Bobcat-e,
 • Gume za valjarje, nakladače, bagre – dumper gume,
 • Različne vrste profilov (kamen, pesek, blato),
 • Velika izbira znamk, tako premium oz. visokokvalitetnih, kot tudi cenovno ugodnejših.

 

Ozka in dvojna kolesa

Na voljo je velika izbira ozkih traktorskih platišč in dodatnih (dvojnih) koles za traktorje in traktorske priključke.

Če imate traktor, ki vam pri obdelavi poljščin tlači vrste in uničuje pridelek, vam z veseljem pomagamo pri izbiri ožjih koles, ki jih izdelujemo po naročilu. Tako je možna izbira širina same gume, širine koloteka, na primer na 1 cm natančno, kakor tudi same izvedbe platišč – fiksne ali nastavljive. Vsa platišča so močne izvedbe in primerna tudi za največje traktorje in velike obrmenitve.

 

Gume za osebna vozila

Ponujamo vse vrste gum za osebna vozila, dostavna vozila, lahka priklopna ter tovorna vozila. Dobavimo zimske (M+S) gume vseh znanih blagovnih znamk.

Gume za osebna vozila:

 • Letne gume
 • Zimske gume
 • Celoletne gume
 • SUV gume
 • 4x4 gume

Akumulatorji, filtri, maziva...

V naši ponudbi najdete vse vrste akumulatorjev za kmetijske in gradbene stroje, tovorna in dostavna vozila ter avtomobile in motorje. Na voljo so akomulatorji znamk Tab, Exide, Bxtreme, Varta, ...

Ponujamo vam tudi kakovostna motorja olja, maziva in tekočine priznanih proizvajalcev Castrol, Total, Aral, Venol, Selenia, Nisotec ... Poleg olja pa imamo na zalogi tudi različne tekočine za pranje stekel in hladilne tekočine - antifriz.

 

Vir

 • Davčna številka:
 • 91998247
 • Ime podjetja:
 • Agrotes, trgovina in storitve d.o.o.
 • Občina:
 • Mokronog-Trebelno
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si