Adventure rafting Bled

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1017/adventure-rafting-bled(7)-1459248627.jpg
Adventure rafting Bled
Adventure rafting Bled https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/1017/adventure-rafting-bled(7)-1459248627.jpg 4.915 05 2

Povprečno od 269 ocen

Vaša ocena

Hrastova ulica 2, Bled 4260, Slovenija

051 678 008
info@adventure-rafting.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Okolica Bleda s svojimi naravnimi danostmi ponuja neomejene možnosti za preživljanje aktivnih počitnic, od sprehodov, gorništva, kolesarjenja, raftinga in še bi lahko naštevali. Rafting se v zadnjih letih uveljavlja kot eden popularnejših športov, primeren tako za začetnike, za ljubiteljsko ukvarjanje in aktivne športnike. Doživetje neokrnjene

narave, spust po divjih vodah Save Bohinjke in Save Dolinke je nepozabno doživetje za vsakega udeleženca. Poleg raftinga, ki je osnovna aktivnost v poletnem delu sezone, ponujamo tudi vodene izlete s kolesom, po rečnih soteskah (canyoning), airsoft (paintball), najem mini raftov, rolarjev in koles, skoke s tandem padalom z letala ali z gora.

Vsaka od teh dejavnosti je zaključena celota in jih kot take tudi tržimo. Naši gostje oz. naše stranke se lahko odločijo samo za eno ali za več aktivnosti, ki jih ponujamo; predznanje, oziroma poprejšnje izkušnje niso potrebne. Pri vsaki od navedenih aktivnost je prisoten strokovno usposobljen vodič.

 

Šport:

Rafting:

Rafting vsakdo pozna , vendar vam športna agencija Adventures rafting Bled ponuja več. Rafting na Bledu izvajamo z rafti in avanture. Aventure rafti so narejeni za dve oz. tri osebe, zato boste morali raft usmerjati sami. Vodnik raftinga vas bo v kajaku le usmerjal, kje oz. po kateri strani reke morate peljati.

 

Soteskanje:

Je spust po neokrnjenih soteskah, plavanje po kristalno čistih tolmunih, spuščanje po slapovih in seveda še mnogo več. Oči si boste spočili ob neokrnjeni naravi, ki jo človeško oko le malokrat zagleda. Soteskanje je športno, estetike polno doživetje, ki vam napolni duha in vas ponese v čisto drugačen svet.

  

Kajakaštvo na divjih vodah:

Bi uživali, če bi vas v vročih poletnih dneh stalno hlada mrzla voda rečnih valov? Imate radi vodo in si želiti biti čim bližje akcije? Potem je kajakaštvo na divjih vodah za vas! Pridružite se našemu kajakaškemu izletu po reki Savi Dolinki, kjer vas bomo popeljali po delu reke, ki je primeren za popolne začetnike v kajakških vodah.

SUP po blejskem jezeru

Raziskovanje rek, jezer in oceanov je bilo vedno zanimivo in privlačno za ljudi. Ampak, še nikoli tako zabavno kot sedaj! Deskanje stoje ali po angleško SUP (stand up paddle) podira vse rokorde v popularnosti. In pri Adventure Rafting Bled seveda ne zaostajamo.

Zato vam ponujamo edinstven voden izlet po Blejskem jezeru s SUP-om. Zakaj edinstven? Poleg mokre zabave, ki jo boste deležni, lahko prisluhnete legendam o Blejskem jezeru, ki vam jih bodo pripovedovali naši vodniki. Blejsko jezero je s svojimi pripovedkami in legendami zavito v tančico skrivnosti, za katero vam je na tem izletu dovoljeno pokukati.

Za udeležbo niso potrebne nobene izkušnje ali predhodno znanje. Naše deske so primerne za popolne začetnike, zato ne skrbite, če se na SUP izlet podajate prvič Na začetku vam bo vodnik razložil osnove SUP-anja in pravilno tehniko veslanja.

Izkusite jezero iz drugačnega zornega kota in se nam pridružite na vodenem SUP izletu. Kratek postanek na otoku in slike so vključene v ceno. Za neplavalce priskrbimo tudi rešilni jopič.

 

Jadralno padalstvo v tandemu

Vsakdo si želi, da bi znal leteti. Na žalost vam teh želja pri Adventure Rafting Bled-u ne znamo uresničiti, lahko pa vas peljemo na izlet z jadralnim padalom, kar je najbrž najbližja izkušnja letenju, ki si jo navadni smrtniki lahko zamislimo. Da pa bo mera polna, vas bomo do vzletne točke na gori Dobrči popeljali s 4×4 terenskim vozilom, kar je razburljiva izkušnja že samo po sebi.

Izberete lahko med višjo (1450 m.n.v.) in nižjo vzletno točko (1220 m.n.v.).

 

Namestitve:

 • Davčna številka:
 • 86929704
 • Ime podjetja:
 • Turizem, gostinstvo in šport, Robert Stan s.p.
 • Občina:
 • Bled
 • Govoreči jeziki:
 • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

 • Soteskanje

  ,

  5.0 5.0 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Soteskanje je res nekaj najlepšega! Super izkušnja!
  Oceni mnenje:
 • Odlična organizacija izleta

  ,

  4.8 4.8 0 5 3
  Storitev
  Kvaliteta
  Osebje
  Canyoning z vami je bil super, hvala za nepozabno doživetje!
  Oceni mnenje:

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si