Aduro d.o.o., fotografska in video produkcija

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5841/adurodoofotografskainvideoprodukcija5-1496671033.jpg
Aduro d.o.o., fotografska in video produkcija
Aduro d.o.o., fotografska in video produkcija https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/5841/adurodoofotografskainvideoprodukcija5-1496671033.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Simon Podgoršek (+)

Tomšičeva ulica 15, Kamnik 1241, Slovenija

041 241 566
info@aduro.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Aduro fotografska in video produkcija d.o.o. je podjetje, ki izvaja profesionalno fotografiranje, snemanje in post produkcijo. Nastalo je na temeljih firme AAR studio s.p.. Kreativni vodja je Simon Podgoršek, diplomirani fotograf, ki se poleg delovanja na komercialnem področju ukvarja tudi z avtorskim ustvarjanjem. Svoja dela je uspešno predstavljal na nekaterih prizanih nacionalnih in mednarodnih festivalih in razstavah.

Večji del naših klientov je iz mednarodnega področja, v Sloveniji pa smo sodelovali s firmami kot so Mercator, IBM, Adria, Laško, Union, Carthago, Terme Snovik...

Imamo dva lastna opremljena foto/video studia, seveda pa snemamo tudi na lokacijah.


Fotografiranje

Že več kot desetletje se profesionalno ukvarjamo z raznovrstno fotografsko produkcijo. Izdelujemo komercialne, reklamne, modne, produktne, dokumentarne in reportažne fotografije.

Trudimo se, da so naši izdelki kvalitetni, estetski in presežejo pričakovanja naših naročnikov.


Video

Ukvarjamo se s širokim spektrom video produkcije, kamor lahko uvrstimo komercialno, reklamno, studijsko, dokumentarno, reportažno in zračno snemanje.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 91838746
  • Ime podjetja:
  • ADURO, fotografska in video produkcija, d.o.o.
  • Občina:
  • Kamnik
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si