AC Tavčar d.o.o., trgovina z rezervnimi deli in servis vozil

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3123/actavcardootrgovinazrezervnimideliinservisvozil9-1470050681.jpg
AC Tavčar d.o.o., trgovina z rezervnimi deli in servis vozil
AC Tavčar d.o.o., trgovina z rezervnimi deli in servis vozil https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/3123/actavcardootrgovinazrezervnimideliinservisvozil9-1470050681.jpg 0 05 0

Povprečno od 3 ocen

Vaša ocena

Mengeška cesta 1, Trzin 1236, Slovenija

01 7212018
040 580 151
avtodeli.tavcar@gmail.com

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Smo mlado majhno podjetje AC Tavčar iz obrobja Domžal, ki na Slovenskem trgu deluje že vse od leta 2007. Nahajamo se na poti iz Trzina proti Domžalam, stavbo pa si delimo z znanim barom Jurček. Ukvarjamo se s prodajo rezervnih delov ter dodatno opremo za vsa motorna vozila. Vsak trenutek imamo na zalogi preko tisoč artiklov, ki jih dobavljamo končnim kupcem, avtoservisnim delavnicam ter ostalim podjetjem širom Slovenije. Zagotavljamo dobavo rezervnih delov za vozila vseh letnikov, modelov ter znamk. Odlikuje nas hitra dobava rezernih delov v maksimalno dveh dneh ter z lastno dostavo po dogovoru. Trenutno je v podjetju zaposlenih 8 ljudi, ki so strankam vedno pripravljeni priskočiti na pomoč. Ne verjamete? Preverite!

 

Novo

V letu 2015 smo za Vas v Trzinu za trgovino Spar odprli čisto novo sodobno opremljeno avtomehanično ter vulkanizersko delavnico, kjer Vam lahko pri nas kupljene dele tudi vgradimo.

 

Prodajni program

Zastopamo in prodajamo dele renomiranih prodajalcev in blagovnih znamk, ki so prisotni kot dobavitelji za prvo in nadomestno vgradnjo delov. Glede na to, da je na trgu vsak dan v avtomobilističnem svetu kaj novega, svoje zaloge vsak dan prilagajamo stanju na trgu. Ponujamo rezervne dele za osebne avtomobile, tovorna vozila, motorje, štirikolesnike ter še in še. Naši prodajalci se maksimalno prilagodijo Vašim željam. Našo ponudbo dopolnjujemo tudi z velikim izborom dodatne opreme od najmanjših do največjih artiklov (izdelki za nego vozil, dodatki za notranjostin zunanjost, alu platišča...)

 

Gold Eagle dodatki

V našo ponudbo smo uvrstili izdelke priznanega ameriškega proizvajalca Gold Eagle ki je trenutno vodilni proizvajalec dodatkov in izdelkov za avtomobile. Preverite našo ponudbo.

 

Ohišja ključev

 

 

Vir

Lokacije podjetja
Mengeška cesta 1, Trzin 1236, Slovenija

PE AC TAVčAR D.O.O. - Depala vas 4, Domžale 1230, Slovenija
Odpiralni čas
GMT

Odpiralni čas

Ponedeljek
08:00 - 19:00
Torek
08:00 - 19:00
Sreda
08:00 - 19:00
Četrtek
08:00 - 19:00
Petek
08:00 - 19:00
Sobota
08:00 - 13:00
Nedelja
-
  • Davčna številka:
  • 35646381
  • Ime podjetja:
  • AC Tavčar, trgovina z rezervnimi deli in servis vozil, d.o.o.
  • Občina:
  • Trzin
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si