1000 besed, fotografske delavnice, Ajda Zorko s.p.

https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4795/1000besedunikatnefotografskestoritveajdazorkosp-1485858154.jpg
1000 besed, fotografske delavnice, Ajda Zorko s.p.
1000 besed, fotografske delavnice, Ajda Zorko s.p. https://povezujemo.si/media/com_jbusinessdirectory/pictures/companies/4795/1000besedunikatnefotografskestoritveajdazorkosp-1485858154.jpg 0 05 0

Povprečno od 2 ocen

Vaša ocena

Kontakt
Ajda Zorko (+)

Kandijska cesta 37, Novo mesto 8000, Slovenija

031 006 774
ajda@1000besed.si

Lokacija na mapi

Navodila za pot
Kategorije:
Ključne besede:
Osnovni podatki

Ste lastnik majhnega podjetja, ali pa delate v majhnem kolektivu in ste kot multipraktik zadolženi za mnogo vsega? Potrebujete pri svojem delu uporabne fotografije, ki jih morate narediti sami, in to hitro, brez velikih stroškov, brez profesionalne, drage in zahtevne fotografske opreme? Recimo, da morate narediti fotografije svojih izdelkov, pa ne veste, kako bi se zadeve lotili, da bi bile vaše fotke primerne in sprejemljive za uporabo pri vašem poslovnem komuniciranju s strankami, poslovnimi partnerji in ostalimi? Bi radi znali uporabljati vaš obstoječi fotoaparat tako, da boste zadovoljni s svojimi fotografijami? Morda želite fotografirati celo samo s telefonom?

 

Oblikovala sem delavnico, polno uporabnih trikov in prijemov za vse vas, ki morate pogosto hitro in z neprofesionalno opremo narediti za vaš posel uporabne fotke! Naučila vas bom, kako z minimalnim vložkom lahko fotografirate svoje izdelke kar sami.

Termini delavnic

 

Več na Fotkam.si.

Obožujem trenutek, ko gledam skozi objektiv in še preden pritisnem na sprožilec vem, da bo fotografija fantastična. Vodijo me strast, predanost, strmenje k cilju biti vedno boljša. Fotografija je moja gonila sila, moja strast, je to, kar me dela mene.

Sem Ajda Zorko in v podjetju 1000 besed, iz Novega mesta, fotografiram: nosečnice, podore, novorojenčke, družine in vse vesele dogodke, ki so povezani z družino; krste, birme, praznovanje rojstnih dni, tudi baby shower zabave.

 

Posebna ponudba!

V mesecu januarju in februarju vsem, ki boste na tečaj s seboj pripeljali svojega prijatelja/prijateljico, nudim posebno ugodnost. Obema podarim popust v višini 10€.

 

Kaj nudim:

Fotografiranje nosečnic ​

Podaj mi roko in skupaj se odpraviva na sprehod po naravi. Med drevesi in po stezicah, po travniku in ob vodi.  Ne mudi se nama in nihče naju ne bo motil ...

 

Porodna fotografija

Tvoj dragi te drži za roko, spodbuja, masira in čuti s tabo. Lahko se sprostiš, saj veš, da je 100% ob tebi, medtem ko nemoteče in skoraj neopazno za vaju beležim najlepši dan v življenju.

 

Fotografiranje novorojenčkov

Medtem, ko tvoja ljubezen sanja sladke sanje pred mojim objektivom, si lahko privoščiš kratek odmor in malce zadihaš.

V vetru spuščamo zmaje in lovimo milne mehurčke. Tekamo za metulji in se skrivamo za drevesi. Včasih porišemo lep trebušček bodoče mamice. Pridite z mano!

 

Fotografiranje otrok in družin

V vetru spuščamo zmaje in lovimo milne mehurčke. Tekamo za metulji in se skrivamo za drevesi. Včasih porišemo lep trebušček bodoče mamice. Pridite z mano!

 

Fotografiranje veselih dogodkov in praznovanj

Krsti, birme, rojstni dnevi, baby shower zabave in ostala vesela praznovanja.

 

Vir

  • Davčna številka:
  • 35895365
  • Ime podjetja:
  • 1000 besed, unikatne fotografske storitve, Ajda Zorko s.p.
  • Občina:
  • Novo mesto
  • Govoreči jeziki:
  • Slovenščina

Video

KOMENTARJI

Dodaj komentar

Trenutno še ni komentarjev.

Spremljaj ugodnosti

Poskrbeli bomo, da ne zamudite najpomembnejših novic na področju spletnega oglaševanja in aktualnih novosti na portalu Povezujemo.si®.

mediacalldoo

Povezujemo.si® strankam zagotavlja višje pozicioniranje v iskalniku Google skozi napredno optimizacijo. Dodana vrednost podjetju se tako kaže z večjim povpraševanjem po njihovih storitvah oz. izdelkih.

Povezujemo.si